Emilio Fernández i Alicia Garcia, guanyadors de la 35ena Cursa de la Floresta


  • Comparteix:

Imatge de la sortida

Imatge de la sortida

Emilio Fernández i Alicia Garcia són els guanyadors de la 35a Cursa de la Floresta 3r Trail de 10,5 quilòmetres. El corredor del Runners Sant Adrià ha aturat el crono en 43 minuts i 45 segons, mentre que Alicia Garcia ha fet un temps de 52 minuts i 50 segons. En total han participat 192 persones en la cursa d'adults i vuit en la infantil, que ha estat marcada per una errada en la senyalització que ha fet que els joves corredors recorrin una distància d'uns cinc quilòmetres, en comptes els 1,5 que estaven programats.



El fet de començar mitja hora abans que en d'altres edicions ha fet que els corredors hagin gaudit d'una temperatura més baixa en una 35a Cursa de la Floresta 3a Trail que han aplegat un total de 192 atletes. Amb sortida a dos quarts de nou del matí des de l'Escola La Floresta, el trajecte de 10,5 quilòmetres ha recorregut diferents corriols i algun tros d'asfalt, en una prova en la que el més ràpid ha estat l'atleta Emilio Serrano amb un temps de 43 minuts i 45 segons. En categoria femenina, Alicia Garcia ha estat la primera en arribar a la meta amb 52 minuts i 50 segons.

El director de la prova, Eduard Bartrina, valora alguns dels canvis introduïts enguany, com un punt addicional d'avituallament i que tindran en compte l'opinió dels corredors per organitzar la següent.

Eduard Bartrina

Hem reforçat amb el tema d'avituallament i enviarem un qüestionari als participants per veure les seves valoracions. Ja ens han dit de posar un bar en el punt de sortida.


La cursa infantil ha donat el tret de sortida a tres quarts de nou de matí, amb vuit participants d'entre 9 i tretze anys i un recorregut previst d'1,5 quilòmetres. Però una errada en la senyalització ha fet que els participants hagin modificat el recorregut, fent part del dels adults i recorrent una distància aproximada de cinc quilòmetres, tot i que ha variat depenent del corredor. El primer en creuar l'arribada ha estat Raul Pulido en 25 minuts i 47 segons dels nois, mentre que de les noies Blau Uset en 25 minuts i 56 segons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.