Torna 'Mamma Mia!' als cinemes amb una seqüela amb el repartiment original


  • Comparteix:

Imatge de tots els actors / Foto: IMDb

Imatge de tots els actors / Foto: IMDb

La cèlebre comèdia musical 'Mamma Mia!' torna aquest divendres a la gran pantalla de Yelmo amb una seqüela que conserva el repartiment original i revalida l'aposta per les cançons del grup ABBA. Dirigida per Ol Parker, 'Mamma Mia! Una y otra vez' presenta el retorn dels principals personatges 10 anys després a l'illa grega de Kalokairi. En la pel·lícula també es veuran cares noves com Lily James, que dóna vida a una jove i apassionada Donna, i la cantant Cher que interpreta a Ruby Sheridan, mare de la Donna i àvia de la Sophie.

'Mamma Mia! Una y otra vez' revela com és ara la vida de Sophie (Amanda Seyfried), però també gira la vista al passat per explicar com Donna (Lily James), acompanyada de les seves dues inseparables amigues, va teixir les relacions amb els tres homes de la seva vida, a finals de la dècada dels 70. No hi faltaran de nou l'oscaritzada Meryl Streep, Julie Walters, Christine Baranski, Dominic Cooper, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård i Colin Firth.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.