'La Tarda' de La Xarxa s'acomiada amb un programa especial


  • Comparteix:

Carme Reverte i Eva Garrido han participat a l'últim programa / Foto: Twitter La Tarda

Carme Reverte i Eva Garrido han participat a l'últim programa / Foto: Twitter La Tarda

El magazín 'La Tarda' de La Xarxa ha posat punt final al projecte aquest divendres amb un programa especial als Jardins de la Maternitat de Barcelona. El programa, que va néixer a Cugat.cat de la mà de Marina Romero, Maria Cusó, Axel Camarasa i Raul Orgales, s'acomiada de les ones després de sis temporades a les emissores locals de Catalunya.

El projecte va arrencar el 2012 capitanejat des de Cugat.cat per la periodista santcugatenca Marina Romero, acompanyada de Maria Cusó i Axel Camarasa als guions i Raül Orgales a la part tècnica. En total, van ser tres temporades d'emissió centralitzada des del mitjà multimèdia municipal, que ha seguit col·laborant amb el programa des que es va traslladar primer a EMUN FM Ràdio i després a Ràdio Arenys.

La mateixa Romero ha participat al programa d'aquest divendres i ha subratllar el caràcter divers que han aportat les emissores de ràdio d'arreu de Catalunya.

Marina Romero

A 'La Tarda' ens trobàvem gent de diferents llocs amb diferents realitats amb una estima molt gran pels nostres territoris.


'La tarda' ha estat un programa que ha acostat les realitats i particularitats de cadascun dels territoris del país. Es tracta d'un tret diferencial de La Xarxa, tal com ha explicat l'exdirector de Cugat.cat i actual cap de l'àrea digital de La Xarxa, Miquel Herrada.

Miquel Herrada

Hi ha marge en descentralitar. És el que fem a la Xarxa i el que s'ha fet a 'La Tarda'.


Eva Garrido primer i després Carme Reverte, que han participat al programa especial, així com Josep Gimeno i l'equip d'informatius de Cugat.cat, han farcit de contingut el magazin fins l'últim dia.

Cugat.cat lidera un altre projecte a la Xarxa
Cugat.cat es posa al capdavant del magazín radiofònic de La Xarxa 'Connectats a l'estiu'. El programa es presentarà des dels estudis del mitjà de comunicació multimèdia de Sant Cugat i començarà a emetre's dilluns 30 de juliol de nou del matí a dotze del migdia i s'allargarà fins al 7 de setembre. L'espai d'informació i entreteniment el conduïran Josep Gimeno, Carme Reverte i Albert Diumenjó i els continguts tindran relació amb el període d'estiu, amb temes d'actualitat, així com també amb particularitats dels municipis que hi participen.

El 'Connectats d'estiu' serà el preludi del magazín radiofònic 'Connectats', que també liderarà Cugat.cat i que es començarà a emetre a partir del setembre. A més de les cinc emissores, també hi participarà Radio Castellar del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.