Tom Cruise torna a la gran pantalla amb la sisena entrega de 'Misión imposible'


  • Comparteix:

Tom Cruise torna a la càrrega encarnant de nou l'espia Ethan Hunt a 'Misión imposible: Fallout', la sisena entrega de la saga, que arriba aquest divendres a les sales de Yelmo Sant Cugat. En aquesta nova pel·lícula, a més de les escenes d'acció, l'espectador podrà descobrir més a fons la personalitat del protagonista. El film, del director Christopher McQuarrie, també mostra el retorn de l'espia Ilsa Faust (Rebecca Ferguson) i es coneixerà una nova directora de la CIA (Angela Bassett).

'Misión imposible: Fallout'
Christopher McQuarrie, director de 'Misión imposible: Nación secreta', ha estat de nou l'encarregat d'escriure el guió i dirigir aquesta nova entrega de la saga. En aquesta ocasió el film presenta l'espia Ethan Hunt i el seu equip de l'IMF, amb alguns aliats coneguts com Rebecca Ferguson, en una cursa a contrarellotge arran d'una operació fallida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.