El florestà Pulmón Beatbox participa al 5è Campionat Mundial de Beatbox a Berlín

El certamen arrenca aquest dijous


  • Comparteix:

Dani Pulmón, en una imatge d'arxiu a l'estudi de Cugat.cat

Dani Pulmón, en una imatge d'arxiu a l'estudi de Cugat.cat

El florestà Daniel Lleonart, conegut com a Pulmón Beatbox, competirà en la categoria de 'loopstation' del 5è Campionat Mundial de Beatbox, que es disputarà entre aquest dijous i diumenge a Berlín. El beatboxer ha estat campió estatal en la mateixa categoria al Spanish Beatbox Battle, fet que li permet participar a la cita mundial a la capital alemanya.

Dani Lleonart explicava així a Cugat.cat que la preparació de cara a aquesta cita li ha marcat el calendari artístic de l'any.

Dani Lleonart

Tot es concentra en molt poc temps, hi ha moltíssima gent competint i has de destacar. Si no, també està bé perquè ja guanyes anant allà, coneixes gent i t'enriqueixes molt. Però no hi pots anar sense preparar-t'ho.


Pulmon Beatbox, a més del seu projecte personal, també col·labora amb el grup vocal Kundala i amb el raper Rapsusklei, amb qui va fer gira durant l'any passat per diverses ciutats de l'Estat espanyol i Mèxic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.