El Teatre-Auditori celebra amb estrenes i espectacles únics el 25è aniversari


Temes relacionats

El Teatre-Auditori celebra el 25è aniversari amb la presentació d'una programació de luxe (11/jul/18)


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori proposa entre el 27 i el 30 de setembre quatre espectacles especials per celebrar el 25è aniversari de l'equipament. Guillem Albà & La Marabunta s'acompanyaran de convidats per fer la 'Festa 25 anys'. El gaiter Carlos Núñez oferirà un concert participatiu, s'estrenaran quatre obres de teatre de proximitat escrites per a la ocasió i el Mag Lari presentarà una 'Marató de Màgia'. Tots els espectacles menys el de Carlos Núñez són gratuïts amb invitació, que es pot recollir a partir del 5 de setembre per als abonats i a partir del 12 per a la resta.

Un quart de segle de vida és una xifra que el Teatre-Auditori de Sant Cugat vol celebrar amb una festa grossa. Catifa vermella per a una programació pensada per a totes les edats i que inclou totes les disciplines, sobretot aquelles que s'han incorporat amb força els últims anys: la dansa, la clàssica i la màgia.

Un cartell variat que, amb les bones xifres d'ocupació al final de cada temporada, situen el teatre santcugatenc com un dels més importants de l'àrea metropolitana. Res a envejar al que es fa a Barcelona segons el tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Eloi Rovira.

Eloi Rovira

Pocs municipis poden comparar-s'hi. Pocs tenen aquesta oferta.


Una valoració que també comparteix la direcció de l'equipament, amb Pep Tugues al capdavant, i que raona l'èxit de l'espai amb la bona entesa amb el públic. Una nova temporada amb molts noms propis i un cartell de retrobaments amb molts dels artistes que han passat pel teatre com Luz Casal, Ismael Serrano, Jarabe de Palo i Sergio Dalma, entre d'altres. I potser alguna sorpresa més... A banda del concert, amb entrades exhaurides, de Joan Manuel Serrat, Tugues es planteja tornar a portar un dels artistes que més ha embogit l'equipament: Manolo García.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.