La Nit més Jove aconsegueix una gran assitència de públic amb la Castanyada


  • Comparteix:

Ball, dansa, futbol i terror han estat els actes més destacats

Ball, dansa, futbol i terror han estat els actes més destacats

La Castanyada i Halloween han estat els protagonistes de La Nit més Jove d'aquest últim divendres d'octubre. Actuacions a la Plaça de l'Om, futbol als Pavellons Municipals de la Rambla del Celler i una nit de terror a Les Planes han aconseguir que aquesta edició del programa d'oci nocturn de l'Ajuntament aconseguís una bona assistència de públic.

La Plaça de l'Om ha aplegat un bon nombre de persones aquest divendres per celebrar la Castanyada d'enguany. La festa ha comptat amb dansa a càrrec de l'Esbart Sant Cugat i el Grup Estable de l'Aula de Dansa de l'Autònoma, i de música. Paral·lelament, els Pavellons Municipals de la Rambla del Celler han aplegat unes 70 persones al voltants d'un torneig de futbol. Escoltem la valoració de Toni Ramon, tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut.

Toni Ramon

Van anar molt bé, van tenir força públic i van oferir un espectacle amè. Les activitats del Pavelló van tornar a tenir molt èxit i van reunir,al voltant d'un triangular de futbo, a 9 equips i unes 70 persones


Les Planes també ha gaudit de la Castanyada, però aquest cop amb una nit terrorífica de Halloween, amb disfresses i ambientació. Escoltem Toni Ramon.

Toni Ramon

Les Planes també van reunir un nombre important de joves del mateix districte i van aconseguir una bona afluència de públic en aquella nit terrorífica


Els actes s'han completat amb una taller de mecànica i un de fotografia, que continuarà durant la Nit més Jove del mes de novembre, amb el revel·lat de les fotografies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.