'El pacto', del català David Victori, arriba als cinemes de Sant Cugat

També s'estrenen '¡Vaya bichos!' i 'El espía que me plantó'


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

Tres propostes cinematogràfiques arriben a les cartelleres Yelmo Sant Cugat amb 'El pacto', del català David Victori, com a novetat més destacada. També s'estrena 'El espía que me plantó' amb Mila Kunis com a protagonista i per als més petits, '¡Vaya bichos!', un film francès dirigit per Arnaud Bouron.

'El espía que me plantó'
Audrey i Morgan són dues amigues que viuen a Los Àngeles i que un dia es veuen embolicades en una conspiració internacional. Tot comença quan Audrey descobreix que el seu exnòvio, a qui creia conèixer, és en realitat un agent de la CIA. Les dues dones començen a ser perseguides per un grup d'assassins que volen atrapar-les per treure'ls informació sobre ell.



'El pacto'
La cinta narra com, davant la inesperada i imminent mort de la seva única filla, Mònica haurà de baixar al mateix infern per intentar evitar-ho. Amb elements sobrenaturals, aquest thriller està dirigit pel català David Víctori i protagonitzat per Belén Rueda.



'¡Vaya bichos!'
L'arribada del grill Apollon, la vigília del Jubileu de la reina Margarida, al poble dels Bestioles, provocarà un gran enrenou. Barrejat en un complot muntat per Huguette, la cosina de la reina, per quedar-se amb el tron, Apollon és acusat d'haver raptat a la reina. Llargmetratge dirigit pel francès Arnaud Bouron.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.