L'ANC de Sant Cugat habilita autocars per concentrar-se a Lledoners el 17-A


  • Comparteix:

Cartell de la convocatòria / Foto: ANC

Cartell de la convocatòria / Foto: ANC

La secció local de l'ANC habilita autocars per aquelles persones que vulguin assistir a la concentració aquest divendres, primer aniversari dels atemptats del 17-A, davant la presó de Lledoners (Bages). Organitzada amb Òmnium, la iniciativa vol ser un homenatge a l'exconseller d'Interior, Joaquim Forn, reclòs al centre penitenciari. Per desplaçar-se en aquest bus des de Sant Cugat cal fer reserva al correu scxi.anc@gmail.com i abonar cinc euros. La sortida serà a dos quarts de cinc davant el Teatre-Auditori.

La concentració a Lledoners serà a dos quarts de set de la tarda. És l'acte que farà l'ANC amb motiu del 17-A per posar en valor la feina del titular d'Interior en els atemptats, i que incialment també havia d'homenatge l'exmajor dels Mossos, Josep Lluís Trapero. A petició del mateix Trapero, l'ANC i Òmnium han decidit retirar la seva imatge de l'acte de protesta.

Absència a l'acte institucional de Barcelona
Així ho ha decidit l'entitat, que ha mostrat la seva postura amb el rebuig de la seva presidenta, Elisenda Paluzie, a la invitació per anar a l'homenatge a les víctimes que li havia fet arribar l'alcaldessa, Ada Colau. Fonts de l'ANC així ho han confirmat a l'ACN, tot afegint que el motiu de l'absència de Paluzie i de tota l'Assemblea com a organització respon únicament a no voler coincidir amb el rei Felip VI.

Per compensar aquesta decisió, l'ANC assegura que centrarà part de l'acte que ha convocat junt a Òmnium a la presó de Lledoners en homenatjar també les víctimes dels atemptats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.