L'espectacle 'Icònic' del Grup Mediterrània ja té nova data d'estrena

L'estrena havia de fer-se per Festa Major, però es va anul·lar per la pluja


  • Comparteix:

Cartell de l'espectacle / Foto: Grup Mediterrània

Cartell de l'espectacle / Foto: Grup Mediterrània

El nou espectacle del Grup Mediterrània, 'Icònic: símbols i danses' es podrà veure finalment el dissabte 22 de setembre a dos quarts d'onze de la nit a la plaça de l'Om. Originalment s'havia d'estrenar per Festa Major, però la pluja va obligar a cancelar la funció. 'Icònic' serà un repàs de les coreografies 'que han significat un punt d'inflexió' tant per a l'agrupació com per a la dansa popular tradicional catalana en general.

El muntatge incorporarà nou danses interpretades per 17 dansaires. La primera serà 'Recordant l'Alguer', amb coreografia de Salvador Mel·lo, i donarà el tret de sortida amb un espectacle que acabarà amb 'Esclat', un fragment de 'Quadrigènia'. A més, s'hi estrenaran 'Encara' i 'Tinc un clavell per tu', dues peces inèdites. La membre del Mediterrània Anna Mayol ha explicat amb què es trobarà el públic.

Anna Mayol

El públic veurà un recull de danses que el Mediterrània ha ballat durant la seva història.


'Icònic: símbols i danses del Grup Mediterrània' tindrà l'acompanyament musical de la cobla 'La principal del Llobregat', dirigida pel mestre Jordi Núñez i Pallarola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.