El 43è Aplec Sardanista espera la participació de prop de 500 persones a la plaça d'Octavià


Temes relacionats

La nova junta de l'Entitat Sardanista, encapçalada per Elvira Anglès, planteja un 2018 continuista ( 2/feb/18)


  • Comparteix:

Cartell d'enguany / Foto: Entitat Sardanista de Sant Cugat

Cartell d'enguany / Foto: Entitat Sardanista de Sant Cugat

El 43è Aplec Sardanista, que se celebrarà el 30 de setembre, espera congregar prop de mig miler de persones a la plaça d'Octavià. L'Entitat Sardanista ha programat dues sessions, una al matí que començarà a les deu, i una altra a les quatre de la tarda on s'hi celebrarà un concurs de colles improvisades. Enguany l'organització ha aconseguit que 40 comerços de la ciutat hagin donat productes per a la rifa. Les cobles Jovenívola de Sabadell, Mediterrània, La Principal del Llobregat i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona posaran música a la cita.

La presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Elvira Anglès, es mostra molt engrescada per la resposta que han obtingut dels comerços de la ciutat i la difusió que aquests els hi han donat. També creu que l'aplec d'enguany podria arribar a portar unes 500 persones al torn de tarda.

Es tracta del primera Aplec Sardanista amb Anglès i la seva junta al capdavant de l'entitat. En aquest sentit, la presidenta només demana una cosa per aquest curs, poder mantenir l'activitat de la junta anterior.

Elvira Anglès

El repte és aconseguir que la junta nova pugui assolir el nivel que hi havia l'any passat, que era molt bon nivell. De cara l'any que ve ens agradaria fer alguna exhibició de sardanes, o alguna cosa destacada, per donar-nos a conèixer.


En cas de pluja, l'Aplec Sardanista es traslladarà als pavellons esportius de la Rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.