Mira-sol Teatre representa a La Unió una versió 'en broma' d'El Tenorio


  • Comparteix:

La companyia de teatre celebra enguany els seus 15 anys

La companyia de teatre celebra enguany els seus 15 anys

Unes 130 persones han assistit aquest dilluns a la representació de l'obra 'El Tenorio de broma', que el grup Mira-sol Teatre ha pujat a l'escenari de La Unió. El muntatge, basat en el popular text de José Zorrilla, explora els aspectes més còmics de l'obra i aconsegueix despertar les rialles del públic.

Com marca la tradició, el grup Mira-sol Teatre ha fet coincidir la representació d'aquesta peculiar versió de 'Don Juan Tenorio' amb la Diada de Tots Sants. L'adaptació d'aquest text, escrit per José Zorrilla al segle dinou, pretén 'estripar' l'obra original i provocar el riure del públic.

Ho explica la directora del muntatge, Rosa Sicart.

Rosa Sicart

L'argument és el mateix, però està escrita per estripar l'obra original. Hi ha coses d'aquella època i també coses que hem afegit nosaltres,


Segons Sicart, un dels secrets de l'èxit de les obres de Mira-sol Teatre és la bona relació que mantenen tots els integrants de la companyia. I és que no només es tracta d'un grup de teatre amateur, sinó també d'una colla d'amics que es divideixen les tasques per consens.

Rosa Sicart

Fa molts anys que ens coneixem i tenim molt bona relació. Ho fem tot entre nosaltres i decidim per consens.


Aquest és, potser, el motiu que ha permès a Mira-sol Teatre celebrar els 15 anys d'existència. La companyia prepara ja el seu proper espectacle, 'La filla del carmesí', de Josep Maria de Sagarra, que es podrà veure el mes de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.