'El futbol és així' és el nou títol d'Edicions Xandri per aquesta tardor

Es tracta d'un recull de relats que combina l'esport i la novel·la negra


Temes relacionats

J. R. Armadàs (editor): 'Podem matar amb igual de gràcia a les terres de Ponent que a una illa de Suècia' (24/nov/17)

'Els crims nostrats', la novetat d'Edicions Xandri per a Sant Jordi ( 7/abr/15)


  • Comparteix:

La portada del llibre / Foto: Edicions Xandri

La portada del llibre / Foto: Edicions Xandri

Edicions Xandri publicarà a finals d'aquest mes el llibre 'El futbol és així', un recull de relats que combinen l'esport i el gènere negre. L'editorial santcugatenca ha comptat amb la col·laboració d'onze autors entre entre els quals es combinen cinc periodistes i sis escriptors especialistes en novel·la negra. Es tracta del tercer treball d'aquestes característiques que Edicions Xandri treu al mercat després de 'Terra de crims' (2017) i 'Els crims nostrats' (2015).

Un dels editors d''El futbol és així', Joan Ramon Armadàs, ha explicat que el futbol i alguns dels entrellats d'aquest esport dóna per fer històries sobre temàtica criminal. En aquest sentit, Armadàs destaca que els relats no només aniràn sobre jugadors de Primera Divisió sinó que les narracions abasten altres tipus de temes.

Joan Ramon Armadàs

Hem viscut a la mateixa Lliga Espanyola casos de segrestos, es parla cada dos per tres de les 'boles calentes' dels sortejos de la Champions o de la UEFA... Per tant, el futbol, és un negoci que mou molts diners i al voltant també pot haver-hi trames criminals.


D'una banda, pel que fa els periodistes, a 'El futbol és així' s'hi trobaran relats escrits per Xavier Torres (TV3), Frederic Porta (L'Esportiu), Josep Gimeno (Cugat.cat), Gemma Montero (RAC1) i Ruth Gumbau (La Xarxa). En relació als escriptors de novel·la negra Irene Solanich, Xènia Armadàs, Ramona Solé, Aida Montoya, Salvador Balcells i el mateix Joan Ramon Armadàs completen el cartell de fitxatges per al llibre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.