Ramon Mirabet s'acomiadarà temporalment dels escenaris a Sant Cugat per preparar un nou disc


Temes relacionats

Jarabe de Palo, Els Catarres, Ramon Mirabet, Buhos i Obeses, caps de cartell del 7è Petits Camaleons (15/mai/18)


  • Comparteix:

La cita és el 5 d'octubre i serà el concert inaugural del festival Petits Camaleons / Foto: ACN

La cita és el 5 d'octubre i serà el concert inaugural del festival Petits Camaleons / Foto: ACN

L'actuació del cantautor Ramon Mirabet el 5 d'octubre al Petits Camaleons serà la darrera fins a nou avís. L'artista ha anunciat que deixa temporalment els escenaris per acabar el nou disc que està preparant des del passat mes de gener i que inicialment volia treure al mercat entre l'abril i el maig d'aquest any. En un escrit a la seva pàgina de Facebook, l'artista explica que en els darrers mesos li ha tocat viure 'moments difícils' i 'que es van barrejar moltes coses que em van fer tocar fons i no vaig tenir forces per acabar de composar i escriure les cançons que faltaven per acabar el disc'. Mirabet farà el concert inaugural festival, una actuació destinada al públic adult on la canalla també hi pot participar.

Serà a partir d'aleshores quan Mirabet centrarà els seus esforços en finalitzar el disc que va començar al gener i que serà el tercer de la seva carrera. A principis d'any, ja hi va començar a treballar 'dia i nit a l'estudi durant quatre mesos'. Tot i que l'objectiu era que sortís a la llum a la primavera, al final es va anar posposant i no es publicarà en 'almenys uns mesos', segons explica el cantant, que també promet que seran 'pocs'.

Així mateix, Mirabet també assenyala que necessita escriure noves cançons per arrencar 'molt aviat' la gira i afirma que se sent 'amb la millor energia' per fer el disc.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.