El Teatre-Auditori celebra 25 anys amb una desena d'espectacles concentrats en cinc dies

Del 25 al 30 de setembre l'equipament obrirà al seu públic diversos espais i formats


Temes relacionats

El Teatre-Auditori celebra amb estrenes i espectacles únics el 25è aniversari (20/ago/18)


  • Comparteix:

La presentació ha tingut lloc al taller d'escenografia del Teatre-Auditori

La presentació ha tingut lloc al taller d'escenografia del Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori proposa una desena d'activitats i espectacles únics, la majoria dels quals gratuïts, per celebrar els 25 anys de l'equipament. Teatre, música, màgia, poesia i d'altres actes, amb un gran protagonisme d'artistes santcugatencs, serviran per posar en valor la tasca del Teatre-Auditori que, en paraules de la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, és 'vertebradora i de motor de la ciutat durant el darrer quart de segle'. Les propostes es concentraran del 25 al 30 de setembre.

El Teatre-Auditori ha volgut celebrar el quart de segle amb el seu públic i per aquest motiu ha programat, durant cinc dies, espectacles molt variats i en formats i espais diferents. Ho ha explicat Solanellas.

Sílvia Solanellas

La celebració oficial serà durant cinc dies concentrats amb molts espectacles i esdeveniments. Un programa absolutament plural i adreçat a tots els públics. Tenim poesia, teatre, música, màgia, pallassos, etc.


El dimarts 25 de setembre començaran els actes especials de celebració, amb la presentació del llibre 'Les mil i una nits (i algunes tardes)' del crític Eduard Jener i amb l'espectacle 'Un quart de segle al servei dels públics', del programador Gerald-Patrick Fannon i amb la col·laboració d'actors com Míriam Alamany, Marta Angelat, Jordi Bosch, Míriam Iscla, Carles Martínez i Joan Pera.

Guillem Albà & La Marabunta s'acompanyaran de convidats per fer la 'Festa 25 anys', mentre que el gaiter Carlos Núñez oferirà un concert participatiu. A més, s'estrenaran quatre obres de teatre de proximitat escrites per a l'ocasió i el Mag Lari presentarà una 'Marató de Màgia'. Tots els espectacles menys el de Carlos Núñez i l'obra 'Un tret al cap' de Pau Miró són gratuïts amb invitació, que es pot recollir a partir d'aquest dimecres per als abonats i a partir del 12 per a la resta.

Activitats

Dimarts 25 de setembre
- 19h. Presentació del llibre 'Les mil i una nits (i algunes tardes)' del crític Eduard Jener, en què repassa els més de 1.000 espectacles que ha presenciat a l'equipament durant aquests 25 anys i l'acte institucional 'XXV: Un quart de segle al servei dels públics', del programador Gerald-Patrick Fannon i amb projecció audiovisual a càrrec de Toni Mira.

Dijous 27 de setembre
- 19:30. Guillem Albà & La Marabunta presenten la 'Festa 25 anys', un espectacle de música i de clown amb convidats com Carlos Núñez, Brodas Bros i el Mag Lari.

Divendres 28 de setembre
- 21h. Concert participatiu del gaiter i flautista Carlos Núñez amb la participació dels Brodas Bros, Brincadeira i Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat.

Dissabte 29 de setembre
- 17h i 19h. Estrena de quatre obres de microteatre escrites amb motiu del 25è aniversari del Teatre-Auditori. 'Gioconda', de Gerald-Patrick Fannon es representarà al taller d'escenografia, 'Visquin els nuvis!', de Laura Veciana i Les Xandrines al sota-escenari, 'El darrer fill', de Siscu Ruiz, a la sala de màquines i 'Dret a gatera', de Pere Riera i protagonitzat per Emma Vilarasau, a l'escenari.

- 21h. 'Música encadenada', amb les actuacions gratuïtes al vestíbul dels santcugatencs PAVVLA i Pulmón Beatbox.

Diumenge 30 de setembre
- 11:30 - 14h. 'Marató de màgia', presentada pel Mag Lari i amb les actuacions de Gerard Borrell, Melanie i el Mag Selvin.

- 19h. 'Un tret al cap', obra de Pau Miró interpretada per Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo.

- 21h. Concert de la pianista Nelsa Baró, que camina entre el jazz, la música moderna i la música cubana i que tindrà lloc al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.