El Teatre-Auditori celebra 25 anys amb una desena d'espectacles concentrats en cinc dies

Del 25 al 30 de setembre l'equipament obrirà al seu públic diversos espais i formats

La presentació ha tingut lloc al taller d'escenografia del Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 5/set/18 per Martí González

El Teatre-Auditori proposa una desena d'activitats i espectacles únics, la majoria dels quals gratuïts, per celebrar els 25 anys de l'equipament. Teatre, música, màgia, poesia i d'altres actes, amb un gran protagonisme d'artistes santcugatencs, serviran per posar en valor la tasca del Teatre-Auditori que, en paraules de la regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, és 'vertebradora i de motor de la ciutat durant el darrer quart de segle'. Les propostes es concentraran del 25 al 30 de setembre.

El Teatre-Auditori ha volgut celebrar el quart de segle amb el seu públic i per aquest motiu ha programat, durant cinc dies, espectacles molt variats i en formats i espais diferents. Ho ha explicat Solanellas.

Sílvia Solanellas

La celebració oficial serà durant cinc dies concentrats amb molts espectacles i esdeveniments. Un programa absolutament plural i adreçat a tots els públics. Tenim poesia, teatre, música, màgia, pallassos, etc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El dimarts 25 de setembre començaran els actes especials de celebració, amb la presentació del llibre 'Les mil i una nits (i algunes tardes)' del crític Eduard Jener i amb l'espectacle 'Un quart de segle al servei dels públics', del programador Gerald-Patrick Fannon i amb la col·laboració d'actors com Míriam Alamany, Marta Angelat, Jordi Bosch, Míriam Iscla, Carles Martínez i Joan Pera.

Guillem Albà & La Marabunta s'acompanyaran de convidats per fer la 'Festa 25 anys', mentre que el gaiter Carlos Núñez oferirà un concert participatiu. A més, s'estrenaran quatre obres de teatre de proximitat escrites per a l'ocasió i el Mag Lari presentarà una 'Marató de Màgia'. Tots els espectacles menys el de Carlos Núñez i l'obra 'Un tret al cap' de Pau Miró són gratuïts amb invitació, que es pot recollir a partir d'aquest dimecres per als abonats i a partir del 12 per a la resta.

Activitats

Dimarts 25 de setembre
- 19h. Presentació del llibre 'Les mil i una nits (i algunes tardes)' del crític Eduard Jener, en què repassa els més de 1.000 espectacles que ha presenciat a l'equipament durant aquests 25 anys i l'acte institucional 'XXV: Un quart de segle al servei dels públics', del programador Gerald-Patrick Fannon i amb projecció audiovisual a càrrec de Toni Mira.

Dijous 27 de setembre
- 19:30. Guillem Albà & La Marabunta presenten la 'Festa 25 anys', un espectacle de música i de clown amb convidats com Carlos Núñez, Brodas Bros i el Mag Lari.

Divendres 28 de setembre
- 21h. Concert participatiu del gaiter i flautista Carlos Núñez amb la participació dels Brodas Bros, Brincadeira i Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat.

Dissabte 29 de setembre
- 17h i 19h. Estrena de quatre obres de microteatre escrites amb motiu del 25è aniversari del Teatre-Auditori. 'Gioconda', de Gerald-Patrick Fannon es representarà al taller d'escenografia, 'Visquin els nuvis!', de Laura Veciana i Les Xandrines al sota-escenari, 'El darrer fill', de Siscu Ruiz, a la sala de màquines i 'Dret a gatera', de Pere Riera i protagonitzat per Emma Vilarasau, a l'escenari.

- 21h. 'Música encadenada', amb les actuacions gratuïtes al vestíbul dels santcugatencs PAVVLA i Pulmón Beatbox.

Diumenge 30 de setembre
- 11:30 - 14h. 'Marató de màgia', presentada pel Mag Lari i amb les actuacions de Gerard Borrell, Melanie i el Mag Selvin.

- 19h. 'Un tret al cap', obra de Pau Miró interpretada per Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo.

- 21h. Concert de la pianista Nelsa Baró, que camina entre el jazz, la música moderna i la música cubana i que tindrà lloc al Cafè Auditori.