Manu Guix, Francesc Abril i Marc Sambola enceten la tercera edició del Festival Vincles

La cita, que vol visibilitzar els joves músics locals, té lloc a les nou de la nit al Celler Modernista


  • Comparteix:

Cartell del concert

Cartell del concert

La 3a edició del Festival Vincles, que combina les actuacions de músics consolidats amb joves músics locals, dóna el tret de sortida a tres dies de concerts aquest dijous al Celler Modernista i ho farà amb una doble proposta, la de Manu Guix i la dels santcugatencs Francesc Abril i Marc Sambola. L'espectacle començarà a les nou del vespre i les entrades tindran un preu de 15 euros.

Manu Guix presentarà a Sant Cugat el seu nou treball 'Després de tot', un recull de tretze cançons que es mouen entre el pop i el soul d'autor i que volen ser un clam a la vitalitat i a l'optimisme. Acompanyat pel seu piano i la seva banda habitual, enguany reforçada amb més músics, Guix es consolida amb aquest nou treball com un dels intèrprets i compositors més importants del país.

Per la seva banda, els autors locals Francesc Abril i Marc Sambola presenten un projecte simple i honest creat per oferir un mapa sonor ple de referents i alhora molt genuí. Cançons d'autor que van des del pop, l'indie i el soul són el repertori d'aquest duet que s'estrena al Festival Vincles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.