La música de Xarim Aresté i Marala Trio acomiadarà avui el Festival Vincles de Sant Cugat

El Celler Modernista acull avui aquest concert que combina la música d'autor de l'escena catalana i músics emergents amb segell santcugatenc


  • Comparteix:

Xarim Aresté i Marala Trio

Xarim Aresté i Marala Trio

El Festival Vincles s'acomiada avui de Sant Cugat amb el doble concert de Xarim Aresté i Marala Trio. La proposta musical que combina la música d'autor de l'escena catalana i músics emergents amb segell santcugatenc posa punt final a tres dies de concerts que han convertit el Celler Modernista en un escenari privilegiat. La cita arrencarà a les nou del vespre i les entrades costen 15 euros.

El cantautor de Flix presentarà el seu tercer treball en solitari, 'Polinèsies', un recull de 10 cançons escollides entre 100 composicions de l'artista. L'àlbum tracta la relació que hi ha entre el tot i cada una de les seves parts. De tot allò que hi ha de nosaltres en els altres i viceversa. 'Polinèsies' parla de l'aïllament que implica la individualitat i, a la vegada, de com estem connectats els uns als altres. Cada cançó representa una emoció, i cada emoció porta associat un bloqueig i el seu corresponent alliberament.

Marala és el trio format per la santcugatenca Selma Bruna, la valenciana Sandra Monfort i la mallorquina Clara Fiol. El seu repertori l'integren cançons originals que giren la mirada cap a les arrels. Veus de tradició, de proximitat i de nuesa es barregen amb guitarres i instruments de percussió en aquest projecte amb segell femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.