La Festa Major de Volpelleres es fa gran amb activitats per a totes les edats

Es el tercer any que se celebra la gresca


  • Comparteix:

La Festa Major de Volpelleres, que s'ha concentrat majoritàriament al parc de la Guineu, ha ofert durant tres dies activitats per a totes les edats, com contacontes amb anglès, una fira d'atraccions, la mostra de comerç, un espai per conscienciar de la importància de la cura de l'aigua i la ja tradicional xocolatada. Aquesta és la tercera edició de la gresca, en els 10 anys d'existència del barri.

Divendres va tenir lloc el pregó a càrrec de l'exalcaldessa i presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, donant pas a activitats per a totes les edats. Dissabte, la plaça dels Rabassaires ha estat l'escenari de la Mostra d'Entitats i Comerçós i, al costat, a la Biblioteca Miquel Batllori, els nens han gaudit de diferents contes narrats en anglès. A la tarda, el Parc de la Guineu ha estat el punt neuràlgic de la festa, amb la fira d'atraccions, una xocolatada i l'espai Aquologia, patrocinat per Sorea i dedicat a l'aigua i a la seva conservació i cura.

Diumenge al matí, de nou el parc de la Guineu ha mostrat opcions d'entreniment per als més petits amb l'Espai Juga i Crea i activitats d'oci per a grans, com el 'Vermut i Swing' i un tast de cerveses. L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, destaca com poc a poc va convertint-se en una tradició aquesta festa.

Carmela Fortuny

És el tercer any de Festa Major i estic molt contenta perquè es va iniciar quan era regidora de Cultura, i ara que sóc alcaldessa ja està consolidada.


El president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, ha explicat que el infants són els protagonistes de la Festa Major.

Alberto Valcarce

És una població molt jove, amb nens petits principalment, i la veritat és que totes les activitats que fem estan orientades al tipus de població que tenim.


Així s'ha tancat un nova edició de la Festa Major de Volpelleres, la tercera que es celebra en els 10 anys de vida del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.