El muntatge 'J'arrive!' clou amb èxit els actes del Dia Internacional de la Dansa


  • Comparteix:

El muntatge 'J'arrive...!', creat i dirigit per Marta Carrasco, omple d'expressió artística el Teatre-Auditori. L'espectacle, que commemora els 10 anys de la companyia, sorprèn el públic per la seva creativitat i interpretació artística a través del cos humà, que es transforma en una expressió de l'ànima.

En el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dansa, el Teatre-Auditori ha acollit aquest diumenge l'últim espectacle de la companyia Marta Carrasco. 'J'arrive...!, és un punt i a part que marca l'acabament d'un cicle i l'inici d'una nova etapa. Amb aquesta filosofia, la companyia celebra els seus 10 anys de trajectòria.

La directora, Marta Carrasco, s'ha mostrat satisfeta de la seva actuació a Sant Cugat.

Marta Carrasco

Sant Cugat és un lloc emblemàtic. Per venir aquí, al Teatre-Auditori, és venir a casa.


La proximitat del pont del primer de maig s'ha notat aquest cap de setmana al Teatre-Auditori, amb una presència de públic inferior a les expectatives del muntatge. Els assistents, però, han destacat les grans qualitats interpretatives de l'espectacle.

Públic

Ha estat fantàstic / La Marta es supera a cada obra que es presenta /M'ha costat una mica entendre el muntatge però al final n'he tret conclusions / Impactant.


'J'arrive...!' ha estat guardonat com a millor espectacle de dansa als Premis Butaca 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.