L'energia i l'humor de Guillem Albà & la Marabunta celebren al Teatre-Auditori la 'Festa 25 anys'


Temes relacionats

El Teatre-Auditori fa 25 anys amb un record als més de mil espectacles que ha acollit (25/set/18)

El Teatre-Auditori celebra amb estrenes i espectacles únics el 25è aniversari (20/ago/18)


  • Comparteix:

Guillem Albà i la Marabunta ja van passar per l'equipament santcugatenc

Guillem Albà i la Marabunta ja van passar per l'equipament santcugatenc

Guillem Albà & La Marabunta porten aquest dijous la 'Festa 25 anys', un espectacle únic per celebrar el 25è aniversari del Teatre-Auditori. Després de passar per l'equipament santcugatenc el gener de l'any passat, la banda reunirà a l'escenari convidats especials per a l'ocasió com Carlos Núñez, els Brodas Bros i el Mag Lari.

Guillem Albà protagonitza, acompanyat de La Marabunta, un xou de 'clown' enèrgic amb música en directe, cançons pròpies, improvisació i molt d'humor. L'entrada és gratuïta però cal invitació, que es pot aconseguir pels canals de venda habituals del Teatre-Auditori.

Albà ha assegurat a Cugat.cat que no sap 'ben bé què passarà sobre l'escenari' però que això li 'agrada'. Conjuntament amb els convidats especials, que ha explicat que s'han mostrat 'molt disposats a jugar', el 'clown' pretén que la gent 'surti contenta' i que 'desconnecti durant una estona', durant la qual 'forma part d'un grup'.

Divendres 28 de setembre
- 21h. Concert participatiu del gaiter i flautista Carlos Núñez amb la participació dels Brodas Bros, Brincadeira i Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat.

Dissabte 29 de setembre
- 17h i 19h. Estrena de quatre obres de microteatre escrites amb motiu del 25è aniversari del Teatre-Auditori. 'Gioconda', de Gerald-Patrick Fannon es representarà al taller d'escenografia, 'Visquin els nuvis!', de Laura Veciana i Les Xandrines al sota-escenari, 'El darrer fill', de Siscu Ruiz, a la sala de màquines i 'Dret a gatera', de Pere Riera i protagonitzat per Emma Vilarasau, a l'escenari.

- 21h. 'Música encadenada', amb les actuacions gratuïtes al vestíbul dels santcugatencs PAVVLA i Pulmón Beatbox.

Diumenge 30 de setembre
- 11:30 - 14h. 'Marató de màgia', presentada pel Mag Lari i amb les actuacions de Gerard Borrell, Melanie i el Mag Selvin.

- 19h. 'Un tret al cap', obra de Pau Miró interpretada per Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo.

- 21h. Concert de Raynald Colom & Marc Ayza Duo al Cafè Auditori organitzat per Jazzenviu.




Guillem Albà

És un espectacle especial que només passarà aquest dia per celebrar els 25 anys del Teatre-Auditori. I, de fet, no sabem exactament ben bé què passarà. I això m'agrada, no és que no haguem fet els deures, sinó que tothom té ganes de jugar i de fer alguna cosa junts.

Guillem Albà

Amb la Marabunta intentem que la gent surti contenta, que desconnecti de tot durant una estona i surti del teatre amb més alegria i veient que viure és més fàcil, que de vegades no és fàcil recordar-ho. Amb una marabunta de gent és més fàcil que s'encengui la flama i que surti el riure i que la gent se senti més com un grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.