Carlos Núñez actúa avui al Teatre Auditori en el marc del 25è aniversari de l'equipament

Carlos Núñez en la seva darrera actuació al Teatre Auditori

Cultura

Publicat el 28/set/18 per E Garrido / M González

El músic Carlos Núñez, considerat un dels millors gaiters del món, actua aquest divendres al Teatre-Auditori com un dels convidats estrella del 25è aniversari del l'equipament santcugatenc. La trajectòria de Núñez és extensa i en aquesta hi destaquen el seus premis i nominacions: un Grammy a millor disc enregistrat amb The Chieftains, dues nominacions als Grammy Llatins i un Premi Ondas al millor directe, entre d'altres. La seva música ha comptat amb la col·laboració de grans noms del panorama musical internacional com Jackson Browne, Ry Cooder i Roger Hodgson de Supertramp i ha compartit escenari amb figures com Bob Dylan, Sinéad O'Connor i The Who.

L'espectacle començarà a les nou del vespre i el preu de les entrades va des dels 18 euros als 36.

En aquesta ocasió, el músic s'acompanyarà de convidats especials per celebrar els 25 anys del Teatre-Auditori com els Brodas Bros, Brincadeira, i Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat.

Altres actes de celebració dels 25 anys del Teatre-Auditori
Dissabte 29 de setembre
- 17h i 19h. Estrena de quatre obres de microteatre escrites amb motiu del 25è aniversari del Teatre-Auditori. 'Gioconda', de Gerald-Patrick Fannon es representarà al taller d'escenografia, 'Visquin els nuvis!', de Laura Veciana i Les Xandrines al sota-escenari, 'El darrer fill', de Siscu Ruiz, a la sala de màquines i 'Dret a gatera', de Pere Riera i protagonitzat per Emma Vilarasau, a l'escenari.

- 21h. 'Música encadenada', amb les actuacions gratuïtes al vestíbul dels santcugatencs PAVVLA i Pulmón Beatbox.

Diumenge 30 de setembre
- 11:30 - 14h. 'Marató de màgia', presentada pel Mag Lari i amb les actuacions de Gerard Borrell, Melanie i el Mag Selvin.

- 19h. 'Un tret al cap', obra de Pau Miró interpretada per Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo.

- 21h. Concert de Raynald Colom & Marc Ayza Duo al Cafè Auditori organitzat per Jazzenviu.