L'obra 'Un tret al cap' arriba al Teatre-Auditori per reflexionar sobre l'ètica del periodisme


  • Comparteix:

Cartell de l'obra

Cartell de l'obra

Les actrius Emma Vilarasau, Imma Colomer i Vicky Luengo arriben al Teatre-Auditori de la mà del director Pau Miró per presentar 'Un tret al cap', una reflexió sobre el periodisme i l'ètica professional. L'obra mostra les diferents formes que pren la censura tant en l'àmbit públic com en el privat en un thriller periodístic que no renuncia a l'humor ni als aspectes més íntims dels personatges. La funció comença a les set de la tarda i les entrades tenen un preu general de 28 euros.

Al vespre, Jazzenviu proposa al Cafè Auditori el concert de Raynald Colom & Marc Ayza Duo, en substitució de la pianista Nelsa Baró. Colom, a la trompeta i al teclat, i Ayza a la bateria estrenen un espectacle en directe a les nou del vespre després de més de 20 anys com a duo.

Els actes d'aquest diumenge serveixen per tancar els cinc dies d'activitats especials de celebració dels 25 anys del Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.