Així s'ha viscut la jornada de dissabte de la Fira de les Portadores

Les activitats continuen aquest diumenge


  • Comparteix:

Els talles infantils i els tasts, protagonistes d'aquest dissabte

Els talles infantils i els tasts, protagonistes d'aquest dissabte

La primera jornada de la Fira de les Portadores ha estat carregada de propostes per grans i petits. La programació ha començat amb un matí ple de tallers i jocs on els infants s'han apropat, una mica més, al passat vinícola de Sant Cugat. Ja a la tarda, el protagonisme de la fira s'ha traslladat a Octavià, on els Caparrots de Sant Cugat han celebrat la Diada de les Testes amb una cercavila que ha recorregut el centre de la vila. Per acabar, les activitats han tornat al Celler Modernista amb una visita guiada i l'espectacle musical 'Anam lèu dançar' a càrrec de Joan Codina.

Activitats de diumenge
Les activitats arrenquen aquest diumenge a les deu del matí amb més propostes pels infants fins la una. Tot seguit, és el torn de l'activitat 'Cuina i verema. Degustació de platets i vins del Vallès'. Per participar a aquesta proposta cal comprar un tiquet que es pot adquirir a partir de les onze a l'entrada del Celler.

A partir de les cinc de la tarda la programació segueix amb més tallers infantils, visites teatralitzades i la visita dels Bastoners de Sant Cugat. Per posar punt final a la Fira de les Portadores d'enguany, el cantautor sabadellenc Carles Belda portarà la música de taverna al Celler Modernista. Les activitats de diumenge coincidiran amb el 43è Aplec Sardanista de Sant Cugat que se celebrarà, durant tot el dia, a la plaça d'Octavià.

Consulta totes les activitats de la Fira de les Portadores a l'agenda de Cugat.cat.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.