Torna el cinema al centre de Sant Cugat

Les sales del Centre Cultural obren aquest dijous amb la projecció de 'Loveless'


  • Comparteix:

Els cinemes reprenen l'activitat aquest dijous

Els cinemes reprenen l'activitat aquest dijous

Els Cinemes Sant Cugat del Centre Cultural reprenen l'activitat aquest dijous amb nova imatge i programació després que Cinesa no renovés la concessió de la gestió. La nova empresa gestora reactiva els cicles de cinema amb la projecció de la pel·lícula russa 'Loveless', nominada l'any passat al millor film de parla no anglesa als Oscar, als Globus d'Or i als BAFTA i premiada al Festival de Cannes, entre d'altres. També s'hi programaran pel·lícules comercials a partir d'aquest divendres.

Els cinemes Cinesa van tancar definitivament al juliol després de gairebé 26 anys a la ciutat. L'empresa no va prorrogar la concessió de gestió dels cinemes, propietat de l'Ajuntament.

De moment, és una altra empresa, santcugatenca, que gestionarà l'activitat de l'espai fins que comencin els treballs de reforma. La intenció del consistori es ubicar-hi la reclamada Sala Polivalent a la planta superior, mentre que es mantindran a la planta inferior dues sales de cinema que seguiran oferint els cicles de cinema i la versió original que acull l'equipament, a més d'altres projeccions que haurà de gestionar un altre operador a través d'un concurs públic.

Fins ara, les sales han acollit activitats com els cicles de cinema d'autor, del qual forma part 'Loveless', i que posteriorment es van ampliar amb un cicle de caire familiar i un altre destinat a la gent gran. En la seva darrera etapa, s'hi projectaven els cicles de cinema clàssic, d'autor, temàtic, fantàstic, en família i de la filmoteca.

'Loveless'
Una parella que s'està divorciant ha d'unir forces per trobar el seu fill, que ha desaparegut després d'una de les seves baralles. La pel·lícula, dirigida per Andrey Zvyagintsev, es projectarà aquest dijous en tres sessions a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.



Divendres
A partir de divendres, es podran veure a les quatre sales del Centre Cultural pel·lícules com 'The Rider', 'Les distàncies', 'Christopher Robin', 'Ola de crímenes' i 'Viaje al cuarto de una madre'. Tota la programació es pot consultar al web www.cinemesssantcugat.com, que estarà actiu en breu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.