El 'Sant Cugat a fons' torna al 91.5 FM amb un nou format


  • Comparteix:

Albert Prat presentarà l'espai

Albert Prat presentarà l'espai

El 'Sant Cugat fons' torna a la sintonia de Cugat.cat aquest dilluns amb un format renovat. El magazin, que assumeixen els serveis informatius de la casa i que presentarà Albert Prat, redueix l'horari a dues hores i s'emetrà de nou a onze del matí. Entrevistes i les habituals seccions conformaran la proposta, que s'emetrà de dilluns a divendres.

El primer tema del dia serà l'entrevista a Carlota Benet, filla de Josep Maria Benet i Jornet, que visita la ciutat a la tarda per oferir una conferència convidada per l'Associació de Familiars d'Alzhèimer. La tertúlia habitual dels dilluns tancarà la primera hora, mentre que a la segona el protagonisme serà per al músic Lluís Cabal, membre de l'Orquestra Simfònica del Vallès, i la seva secció de música clàssica 'Donem la nota'. Tancarà la jornada 'Benestar emocional', de la mà del psicòleg de Panta Rei Andrés Halty de León.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.