Ramon Mirabet, Jarabe de Palo i El Pot Petit, plats forts d'aquest dissabte al Petits Camaleons

Diumenge és el torn d'Obeses, Els Catarres, Quimi Portet i Buhos

Ramon Mirabet, molt proper amb el seu públic

Cultura

Publicat el 6/oct/18 per Eva Garrido

La 7a edició del Petits Camaleons ha començat aquest dissabte amb plats forts com Ramon Mirabet, El Pot Petit, Hora de Joglar i El Petit de Cal Eril. Les famílies han gaudit d'una jornada amb música, jocs infantils, espais per a descansar i paradetes.

El cantautor de Sant Feliu de Llobregat Ramon Mirabet ha pujat aquest dissabte a l'escenari del Teatre Auditori l'endemà del seu últim concert, tal i com ho va anunciar Mirabet a través de les seves xarxes socials. Mirabet s'ha mostrat molt proper als infants que l'han vingut a veure. El Pot Petit ha omplert de gom a gom la Carpa del Circ Raluy. Els més menuts han cantat cançons de la banda infantils com 'Els pirates'. Els ritmes caribenys, reaggae i ska els ha posat l'Hora del Joglar, que han acabat el seu concert ballant entre els nens. El so intimista d'El Petit de Cal Eril ha posat punt final a la jornada matinal.

Ja a la tarda, Pau Donés, ànima mater de Jarabe de Palo, ha plegat grans i petits a l'escenari del Teatre Auditori, els més menuts han descobert, al costat de les seves famílies, himnes de la banda com 'depende'. Mentrestant, a la carpa de l'Arborètum, el grup de folk Ebri Knight ha fet saltar i ballar al seu públic. Demà diumenge, Obeses, Els Catarres, Quimi Portet i Buhos.

Així ha anat la jornada de dissabte al festival Petits Camaleons