La Barcelona del pistolerisme dels anys 20 de 'La sombra de la ley', estrena als cinemes


  • Comparteix:

Fotograma de 'La sombra de la ley' / Foto: ACN

Fotograma de 'La sombra de la ley' / Foto: ACN

Les estrenes de cinema d'aquesta setmana s'avancen a dijous i actualitzen la cartellera dels cinemes de Sant Cugat amb l'arribada de 'La sombra de la ley', de Dani de la Torre, sobre la Barcelona del pistolerisme als anys 20. Yelmo també projecta a partir d'avui, la pel·lícula biogràfica sobre el primer home a trepitjar la lluna, Neil Armstrong, 'First man - El primer hombre'. A més, serà novetat a la gran pantalla de les sales del centre comercial el film de fantasia 'La casa del reloj en la pared' i 'Smallfoot', una cinta per a tota la família que proposa un gir a la llegenda de 'Bigfoot'. Aquest últim film, conjuntament amb 'First man - El primer hombre', també s'estrenaran a Cinemes Sant Cugat.

'First man - El primer hombre'
Relat en primera persona de la vida de l'astronauta Neil Armstrong i de la llegendària missió espacial de la NASA, entre 1961 i 1969, que el va convertir en el primer home a trepitjar la Lluna. Dirigida per Damien Chazelle, la pel·lícula explica tot el que va suposar per Armstrong, la seva família i els seus amics, duu a terme aquesta missió que va ser una de les més perilloses de la història.



'La casa del reloj en la pared'
Lewis Barnavelt, un nen orfe, es muda a la casa del seu tiet. Tot sembla normal, però el familiar del nen, Jonathan Barnavelt, i la seva veïna amaguen molts secrets, entre ells, és que són mags. Lewis començarà a investigar un estrany rellotge de la casa que emet un fort 'tic-tac', i acabarà provocant l'obertura d'un portal a un altre món ple de criatures màgiques que no venen amb bones intencions. Una pel·lícula de fantasia dirigida per Eli Roth i produïda per Steven Spielberg.



'La sombra de la ley'
Dani de la Torre estrena aquest thriller de suspens ambientat als anys 20 a la Barcelona del pistolerisme, dels gàngsters i de la conflictivitat social i l’anarquisme. El policia Aníbal Uriarte arriba a la ciutat comtal per, amb la col·laboració de la comissaria local, detenir els culpables del robatori d'un tren militar. Al capdavant del repartiment trobem a Luis Tosar, Michelle Jenner, Ernesto Alterio i Pep Tosar, entre altres.



'Smallfoot'
Aquesta estrena dóna la volta a la llegenda del 'Bigfoot'. Migo, un jove Yeti que viu en un poblat en la zona més alta de les muntanyes nevades, un dia es troba amb un exemplar d'una espècie que no havia vist mai, un ésser humà. Aquesta notícia sorprèn a la comunitat dels Yetis i tothom el contradiu, però Migo està convençut de l'existència dels 'peus petits' i es nega a acceptar que aquestes criatures només existeixin en les llegendes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.