Les pors familiars es posen sobre la taula al Teatre-Auditori

El muntatge 'Humans' fa emergir els temors d'una família dels Estats Units


  • Comparteix:

Tots els membres de la família Blake han amagat les pors sota la taula. Els conflictes familiars esclaten en un àpat de celebració del Dia d'Acció de Gràcies en què aparentment no passa res. Així ha arrencat 'Humans', un muntatge del nord-americà Stephen Karam versionat per Ernest Riera que aquest dijous ha fet emergir els temors de la humanitat al Teatre-Auditori.

Una proposta dirigida per Mario Gas que ha combinat drama amb humor per mostrar les angoixes i preocupacions d'una família de classe mitjana en crisi que és incapaç de sincerar-se. Una situació que, segons el santcugatenc Jordi Bosch, que és un dels intèrprets de la peça, esdevé un 'mirall' dels temors de la humanitat.

Bosch ha encarnat una de les figures paternes de la família d'origen irlandès, però resident als Estats Units. Ho ha fet juntament amb Lluïsa Castells. També amb intèrprets com Maife Gil, Candela Serrat, Miranda Gas i Jordi Andújar.

Tres generacions familiars que han airejat els draps bruts de la quotidianitat per acabar-se adonant que la família és l'únic que els queda.

Amb aquesta peça, Karam va guanyar un premi Tony i un premi OBIE en la categoria de millor obra teatral el 2016.





Jordi Bosch

Cada membre de la família té tot de pors internes. Pors que tots tenim a dins. Aquests temors són el motor de com convius amb elles i de com t'hi relaciones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.