La manca d'un lema comú marca el cercavila i la Festa de Tardor


  • Comparteix:

77 entitats participen en la 29a edició de la Festa de Tardor

77 entitats participen en la 29a edició de la Festa de Tardor

La falta d'un lema comú en la 29ena Festa de Tardor de Sant Cugat ha marcat la cercavila que s'ha fet aquest dissabte a la tarda. La cercavila ha començat amb un taller de pancartes a la plaça Lluís Millet per acabar a la plaça d'Octavià, minuts abans del pregó, i que ha passat pels carrers Valldoreix, Santa Maria i Santiago Rusiñol.

Durant la cercavila, les entitats que participen en aquesta edició de la Festa de Tardor han passejat amb els lemes de les edicions anterior i amb els eslògans que cada entitat ha confeccionat durant un taller. José Manuel Casteleiro, membre de la Comissió organitzadora de la Festa de Tardor, ha explicat perquè s'ha decidit que aquest any no hi hagi un lema comú, com s'havia fet en edicions anteriors.

José Manuel Casteleiro

La decisió de que no hi hagués un lema és de l'Assamblea de les Entitats. No volem que hi hagi lemes, sinó que tothom faci propostes


Casteleiro també ha destacat l'augment de participació d'entitats i del jovent, i ha explicat que des de ja fa anys, s'està intentant que tots els col·lectius participin.

José Manuel Casteleiro

La participació de les entitats ha augmentat. Són 77 entitats de les 200 que hi ha a Sant Cugat, però no estem tancats a que participi tothom i a obrir el ventall


Casteleiro ha explicat que en aquesta edició de la Festa de Tardor es volia trencar amb l'esquema de festa amb lema, i prefereix esperar fins a la mostra d'aquest diumenge per fer una valoració de les direccions que han prés els lemes de cada entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.