Últims dies per veure la Biennal d'Art Contemporani al Centre d'Art Maristany


Temes relacionats

La Biennal d'Art Contemporani al Centre d'Art Maristany s'inaugura avui oficialment (13/set/18)


  • Comparteix:

La mostra es pot veure al Centre d'Art Maristany / Foto: Localpres

La mostra es pot veure al Centre d'Art Maristany / Foto: Localpres

Última setmana per anar a veure les obres de la 21a Biennal d'Art Contemporani Català al Centre d'Art Maristany. La mostra ha estat rebuda amb èxit pels santcugatencs ja que, segons l'organització, a dia d'avui l'han visitada més de 500 persones. Aquest diumenge és el darrer dia que l'equipament acollirà les peces dels 11 artistes seleccionats que conformen la mostra. Després, l'exposició girarà per diversos indrets de Catalunya. La Biennal d'Art Català és la biennal d'art més antiga de l'Estat espanyol, fundada i organitzada per Josep Canals amb el patrocini de l'Ajuntament i el suport de la Generalitat, entre altres institucions públiques i privades.

Els artistes de la 21a Biennal d'Art Contemporani Català
Guillem Arquer, amb dues obres, Irene Bou, Adrià Gamero, Anna Ill, amb tres obres, Carles Llonch, Joan Pallé, Anna Pascó, Yurian Quintanas, amb cinc propostes, Eduardo Ruiz, amb dues, Sebastián Ruiz i la santcugatenca Mariona Berenguer són els 11 artistes menors de 35 anys seleccionats per a l'edició d'enguany. Les seves obres han estat escollides d'entre les 68 propostes rebudes a la convocatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.