Els caps de colla dels Gausacs: 'La temporada no ha anat bé'

Ho han dit després de la Diada de Tardor, la penúltima pels Castellers de Sant Cugat


Temes relacionats

La Festa de Tardor, pendent del temps per decidir si se celebra aquest diumenge (27/oct/18)


  • Comparteix:

Els Gausacs descarregant el 4 de 8 al pav3

Els Gausacs descarregant el 4 de 8 al pav3

'La temporada no han anat tan bé com esperàvem'. Així ho han dit els caps de colla dels Castellers de Sant Cugat, Èric Bellmunt i Toni Serra, a la Diada de Tardor, que s'ha celebrat aquest dissabte al pav3 de la Rambla del Celler pel risc de pluja. Ambdós han afirmat que 'la temporada que ve hi ha molta feina a fer' i que 'ha estat difícil mantenir dinàmiques positives'. Els Gausacs, acompanyats dels Castellers de Vilafranca i dels Castellers de Sabadell, han descarregat el 2 de 7, el 3 de 8 i el 4 de 8.

Per la seva banda, els Verds han portat al pavelló el 5 de 8, el 3 de 9 amb folre, amb el que gairebé toquen el sostre del pav3, i el 4 de 8, amb el què han sorprès als assistents amb la rapidesa amb què l'han carregat i descarregat.

Els Saballuts s'han decidir per un 3 de 8, el 4 de 8 i un 7 de 7. La Diada de Tardor és la penúltima actuació dels Gausacs aquest curs. Els caps de colla dels Castellers de Sant Cugat han valorat a Cugat.cat una temporada la qual consideren que la manca de compromís dificulta que es pugui mantenir un nivell alt.

Així ha anat la diada castellera


























Toni Serra

Les lesions i algunes actituds de compromís respecte diades en concret on hi faltava gent fa que no espugui mantenir un nivell alt quan et manca gent per fer els castells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.