Repassa les estrenes de cinema a la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Rami Malek a 'Bohemian Rhapsody' / Foto: IMDb

Rami Malek a 'Bohemian Rhapsody' / Foto: IMDb

Les estrenes cinematogràfiques d'aquesta setmana s'han avançat a aquest dimecres amb motiu de la celebració de Tots Sants. La cartellera de Yelmo presenta 'Bohemian Rhapsody', un biopic de la vida del cantant Freddie Mercury i del grup de música Queen; el film 'Infiltrado en el KKKlan', sobre la història real del policia negre Ron Stallwoth que s'infiltra al Ku Klux Klan; i la coproducció catalana 'El árbol de la sangre'. A més, les sales del centre comercial i Cinemes Sant Cugat projecten la nova pel·lícula de Disney 'El Cascanueces y los Cuatro Reinos'. El crítica Àngel Comas ha comentat les estrenes al 'Sant Cugat a fons'.

ESCOLTA-HO

Bohemian Rhapsody
Bryan Singer i Dexter Fletcher dirigeixen aquesta pel·lícula que se centra en la història del grup musical Queen, però sobretot en la vida del cantant principal, Freddie Mercury, interpretat per Rami Malek. S'ambienta als anys 70 i mostra de manera cronològica des de la formació del grup fins a l'espectacular concert Live Aid de 1985 a l'estadi de Wembley. Una de les cançons més famoses del grup dóna nom a aquest film.



El Cascanueces y los Cuatro Reinos
En la nova pel·lícula de Disney, la Clara busca una clau per obrir una caixa amb valor personal. Aquesta recerca la portarà a un món paral·lel i ple de fantasia format per quatre regnes, en un dels quals hi viu la tirana Mare Ginger. Clara s'haurà d'enfrontar a ella per recuperar la clau. El repartiment està encapçalat per actors com Morgan Freeman, Keira Knighlet, Mackenzie Foy i Helen Mirren, entre d'altres. Cinemes Sant Cugat també ofereix una projecció en VOSE.



Infiltrado en el KKKlan
El film s'ambienta als anys 70 als Estats Units, en una època de gran agitació social i de lluita pels drets civils. En aquest context Ron Sallworth es converteix en el primer policia afroamericà que aconsegueix infiltrar-se en el grup d'extrema dreta i supremacista de la raça blanca, Ku Klux Klan. Spike Lee dirigeix aquesta pel·lícula basada en la història real Sallworth.



El árbol de la sangre
Úrsula Corberó i Álvaro Cervantes es posen a la pell de la Rebeca i el Marc, una jove parella que viatja a una antiga casa propietat de la família d'ell. Allà, decidiran escriure la història de les seves arrels familiars que reconstruiran més de 25 anys de relacions i que trauran a la llum secrets del passat de cada protagonista que posaran en joc la seva història d'amor. És una coproducció catalana dirigida per Julio Medem.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.