Catalunya i Japó, unides en la nova exposició de la galeria DTerra

Es tracta d'una mostra de joies i objectes elaborats amb tècniques de tradició japonesa


  • Comparteix:

La galeria DTerra acull l'exposició / Foto: Facebook DTerra

La galeria DTerra acull l'exposició / Foto: Facebook DTerra

Artistes japonesos i catalans uneixen esforços en la nova exposició a la galeria DTerra 'Traçant ponts: Catalunya-Japó', una mostra de joies i objectes que formen part dels actes commemoratius dels 150 anys de relacions entre l'Estat espanyol i el Japó. A l'exposició, que inaugurarà l'alcaldessa, Carmela Fortuny, aquest dijous a dos quarts de vuit de la tarda a la galeria, es mostren diferents arts aplicades de tradició japonesa com la ceràmica, el kintsugi i la joieria tèxtil.

Els artistes de Japó i Catalunya que hi participen són: Yoko Kataoka, Yumi Kato, Elisabet Moreno, Jordi Muntané, Marta Casas, Meritxell Castellano, Montserrat Solà, Roberta Ferreira i Teresa Sardà.

L'exposició, que s'allargarà fins el 8 de desembre, es pot visitar de dimarts a divendres de deu a dos quarts de dues de la tarda i de cinc a vuit del vespre, i els dissabte d'onze del matí a dues de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.