Les cartelleres dels cinemes de Sant Cugat, carregades d'estrenes aquesta setmana


  • Comparteix:

Adriano Tardiolo, a 'Lazzaro feliz' / Foto: ACN

Adriano Tardiolo, a 'Lazzaro feliz' / Foto: ACN

Els cinemes de Sant Cugat actualitzen les seves cartelleres aquest divendres amb una variada oferta de pel·lícules. Yelmo estrena la pel·lícula de terror bèl·lic 'Overlord', la cinta d'animació japonesa 'Maquia, una historia de amor imortal' i oferiran una única projecció a les vuit del vespre per veure el documental sobre l'era de Pep Guardiola al Barça, 'Take the ball pass the ball' ('Toca y pasa el balón'). D'altra banda, Cinemes Sant Cugat projecta la pel·lícula que va rebre tres guardons al Festival de cinema de Sitges, 'Lazzaro feliz'; el film 'anime' 'Detectiu Conan: el cas zero', i porten a la ciutat el biopic 'Gauguin, viaje a Tahití'. Finalment, els dos cinemes estrenen avui 'Millennium: Lo que no te mata te hace más fuerte'.

ESCOLTA-HO

'Lazzaro feliz'
L'actor Adriano Tardiolo encarna Lazzaro, un jove camperol que viu en una aldea allunyada del món i controlada per la Maquesa Alfonsina de Luna. La vida dels treballadors no ha canviat mai, són explotats i, a més, abusen de la bondat de Lazzaro. Durant un estiu, el protagonista i el fill de la Marquesa, Tancredi, es fan bons amics. Junts iniciaran un viatge a través del temps i que portarà a Lazzaro a conèixer el món modern.



'Overlord'
La nit abans del dia D, un grup de soldats americans són enviats a una petita ciutat francesa propera a Normandia ocupada pels nazis. La seva missió és crucial per a la victòria dels aliats en la Segona Guerra Mundial. Allà, descobriran un laboratori on els nazis duen a terme experiments amb els habitants de la localitat. En aquesta cinta de Julius Avery els soldats aliats hauran de salvar el món de l'exèrcit nazi, que no disposa d'uns soldats habituals, sinó manipulats genèticament.



'Millennium: lo que no te mata te hace mas fuerte'
Aquest thriller és l'adaptació de la novel·la 'Lo que no te mata te hace más fuerte' de l'escriptor David Lagercrantz i quarta entrega de la saga 'Millennium', de Stieg Larsson. Claire Foy es posa a la pell de la protagonista Lisbeth Salander, una jove hacker que, juntament amb el periodista Mikael Blomkvist, es veuran atrapats en una xarxa d'espies, ciberdelinqüents i funcionaris corruptes del govern. En aquesta pel·lícula, Salander també s'enfrontarà a la seva germana Camilla.



'Take the ball, pass the ball' ('Toca y pasa el balón')
Documental dirigit pel periodista esportiu Duncan McMath que porta a la pantalla gran la història de com el Barça de Pep Guardiola va redefinir el futbol modern i repassa les claus d'aquell conjunt que va guanyar 14 títols entre 2008 i 2011. El llargmetratge compta amb entrevistes a jugadors d'aquella plantilla com Messi, Xavi Hernández, Iniesta, Puyol i Eto'o, entre d'altres, i al mateix Pep Guardiola. Yelmo cines oferirà una única projecció d'aquesta cinta, titulada amb una frase mítica de Guardiola que fa referència a la seva manera de jugar.



'Maquia: una historia de amor inmortal'
En aquesta història, el poble de Lorph viu allunyat de les terres de l'home. La Maquia, una jove òrfena d'aquest poble que se sent sola. La tranquil·litat del poble es veurà trencada quan l'exèrcit Mezarte els envaeixi per buscar la sang que els permetria mantenir-se joves durant segles.



'Detectiu Conan: el cas zero'
Yuzuru Tachikawa dirigeix aquest film d'animació que s'estrena en català. El detectiu Conan té la missió d'investigar una explosió en un gran complex turístic de Tòquio el dia de la seva inauguració.



'Gauguin, viaje a Tahití'
Aquesta cinta francesa d'Edouard Deluc explica el trasllat a l'illa de Tahití del pintor postimpressionista basant-se en el diari que va escriure el 1901. Gauguin s'endinsa sol a la selva en la recerca la seva pintura lliure i salvatge. Allà coneixerà a la tahitiana Tehura, qui va ser la seva esposa i la protagonista de les seves pintures.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.