El Casal Torreblanca es torna a omplir de música tradicional al Punt de Trobada de l'EMTSC


  • Comparteix:

Un dels Punts de Trobada anteriors / Foto: EMTSC

Un dels Punts de Trobada anteriors / Foto: EMTSC

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) estrena la quarta edició del cicle de Punts de Trobada de música tradicional aquest dissabte. La proposta és una 'jam session' oberta a tothom qui s'hi vulgui acostar i a tota mena d'instruments i disciplines artístiques. Arrencarà a les deu de la nit i l'entrada és amb el format de taquilla inversa. Hi haurà servei de barra.

ESCOLTA-HO

Com és habitual, l'escola ha preparat un repertori previ sobre el qual girarà la sessió, tot i que els assistents són lliures de proposar nous temes. També hi ha tres artistes convidats que seran la base de la jornada: Roger Andorrà amb la gralla, Pau Puig amb la dolçaina i Guida Sellarès amb l'acordió diatònic.

La coordinadora de l'EMTSC, Júlia Solé, ha passat pel 'Sant Cugat a fons' aquest divendres per fer la prèvia de la jornada i ha assenyalat que a aquestes activitats hi assisteixen 'tant músics i públic de Sant Cugat com d'altres poblacions de l'entorn'. Solé ha explicat que en aquestes sessions s'han arribat a ajuntar 'fins a 100 persones'.

Durant l'entrevista, també ha remarcat les bones condicions de sala annexa del Casal Torreblanca per dur a terme aquests projectes.





Júlia Solé

Molt positiva, ve gent de Sant Cugat i de fora, també músics. Estem molt contents per les facilitats que ens posa l'Ajuntament amb el Casal de Torreblanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.