Eva Tataret, escollida Caparrota de l'Any

La figura es podrà veure a la propera Diada de Testes


  • Comparteix:

Eva Tataret com convidada al magazín 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat.cat

Eva Tataret com convidada al magazín 'Sant Cugat a fons' / Foto: Cugat.cat

La presidenta de la Coordinadora de l'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de Sant Cugat, Eva Tataret, ha estat l'escollida per ser Caparrota de l'any amb una candidatura que ha rebut 224 vots. Sempre molt vinculada a les entitats de cultura popular de la ciutat, Tataret se suma així a la família dels caparrots dedicats a personalitats de Sant Cugat com Halassane N'Diaye, Rogeli Pedró, Roser Adeva, Jordi Franquesa, Joan Llamas, Grau Garriga, Dolors Vilarasau i Pere Royo.

La presidenta dels Caparrots de Sant Cugat, Nela Vallhonrat, ha explicat a Cugat.cat que estan 'molt contents perquè l'Eva sempre ha estat vinculada a les entitats de cultura popular de la ciutat'. Entre els noms més votats després del de Tataret hi ha hagut el de l'artista Joan Tortosa i el de l'impulsor de la recuperació dels bastoners Oriol Canas.

Eva Tataret ha afirmat que 'és un honor' haver rebut aquest suport sobretot, 'sent una nouvinguda, només porto 13 anys a Sant Cugat'. Tataret ha explicat que va ser 'tota una sorpresa rebre la trucada dels caparrots i que em diguessin que havia rebut tants vots'.

El caparrot es presentarà a finals de setembre de l'any que ve a la Diada de Testes que l'entitat organitza cada any. L'encarregada de fer l'escultura serà l'artista santcugatenca Cristina Martínez. Els nous caparrots estan fets de fibra de vidre.

Eva Tataret, sempre vinculada al teixit associatiu del poble
A més de ser la presidenta de les AFA de Sant Cugat, Tataret forma part Geganters i ha estat secretària de la la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional de Sant Cugat. També és membre dels Castellers de Sant Cugat.




Nela Vallhonrat

Estem molt contentes. L'Eva Tataret està molt vinculada a les entitats de cultura popular. Ha estat secretària de la Coordinadora, està molt vinculada a les AMPES, forma part de Geganters, dels Castellers... Està molt vinculada a la cultura popular de la ciutat.

EvaTataret

És un honor ser caparrota, ho dic de veritat. Pensava que mai tindria ocasió de dir aquestes paraules. Bé, em fa una mica de vergonya però és molt bonic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.