El Dúo Dinámico actua per primera vegada al Teatre-Auditori en 60 anys de carrera

La popular formació ha exhaurit entrades en l'actuació d'aquest dissabte al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Ramon Arcusa del Duo Dinámico i Xavier Serrat, al 'Molta Comèdia' (16/nov/18)


  • Comparteix:

Manuel de la Calva i Ramón Arcusa / Foto: Teatre-Auditori

Manuel de la Calva i Ramón Arcusa / Foto: Teatre-Auditori

S'escoltaran al Teatre-Auditori totes les cançons d'una època. L'època de Dúo Dinámico i cançons com 'Quince años', 'Bailando el twist', 'Somos jóvenes' i moltes més. Perquè els temes de Ramón Arcusa i Manuel de la Calva són l'himne d'una generació que avui sobrepassa els 70 anys. L'equipament acull aquest dissabte, a les nou de la nit, la primera actuació en 60 anys de trajectòria del grup. I ha exhaurit entrades.

Acompanyats de la seva banda habitual, Dúo Dinámico repassarà els seus grans èxits i no deixarà cap tema al tinter. Són considerats el duo més destacat de la música espanyola de la dècada dels 60. I continuen sobre els escenaris amb 81 anys d'edat.

Ha plogut molt des que el 1959 van publicar el que seria el seu primer disc, un EP de quatre cançons. Després vindrien 'hits' com 'Quisiera ser', 'Eres tú', 'Lolita twist', 'Como ayer' i molts altres. En majúscules, una cançó. El mític 'La, la, la' que, amb Massiel, els va portar el primer lloc a Eurovisió el 1968 amb una composició seva.

Enguany, se celebra el 50è aniversari d’aquella històrica primera posició. I per això tenen ganes de celebrar-ho amb un espectacle. S'anomena 'La, la, la 50 años' i ha venut totes les entrades del Teatre-Auditori. Per sumar, Arcusa i de la Calva, 162 anys sobre l'escenari, no està gens malament.

Energia i ganes. Això és el que ha demostrat Dúo Dinámico a l'entrevista a 'Molta Comèdia'. Ramón Arcusa ha avançat que els catalans han enviat a TVE i Gestmusic un tema per al Festival d'Eurovisió d'enguany. A veure si poden repetir la fita de Massiel 50 anys després...


Ramón Arcusa

Està avançada la cançó. Avui és l'últim dia per presentar-la. Segurament se sentirà a parlar d'aquesta cançó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.