'Pel davant i pel darrere' mostra a Sant Cugat el 'backstage' del món teatral


  • Comparteix:

Muntar una peça teatral no és gens fàcil. Si no, que els ho diguin als protagonistes de 'Pel davant i pel darrere'. El clàssic de Michael Frayn ha trepitjat el Teatre-Auditori aquest divendres per oferir una visió del teatre més enllà dels focus, rere les bambolines. Entrebancs mostrats amb humor en una adaptació de la peça feta per Paco Mir i sota la direcció d'Alexander Herold.

Els intèrprets, també clàssics. Rostres del món de la comèdia reconeguts com Lloll Bertran, Jordi Díaz i Agnés Busquets. També Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Carme Pla, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot. Tot plegat per encarnar un grup d'actors i actrius pèssims que intenten posar en marxa un muntatge amb múltiples dificultats.

Rialles assegurades en una proposta que ha combinat el català i el castellà per també treure suc al humor que pot oferir el bilingüisme i les traduccions literals mal fetes.

Tant adaptada com representada de manera orIginal, la peça de Frayn no ha parat d'escenificar-se des de la seva estrena, a Londres el 1982. Tres dècades més tard, s'ha traduït a 28 llengües i fet a una cinquantena de països. De fet, a la ciutat ha arribat dies abans d'aterrar de nou al Teatre Borràs de Barcelona, on es podrà veure a partir del 22 de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.