El Quinto de Nadal arribarà enguany a tots els racons de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una imatge del Quinto de Nadal / Foto: Cal Temerari

Una imatge del Quinto de Nadal / Foto: Cal Temerari

El tradicional Quinto de Nadal, organitzat un any més per Cal Temerari, torna a Sant Cugat i se celebrarà a l'Envelat que l'Ajuntament instal·larà al parc de Ramon Barnils. Enguany, però, el Quinto arribarà a moltes més zones de la ciutat per la implicació de les Associacions de Famílies d'Alumnes (AFA) de diverses escoles. A més de l'Envelat -l'entitat ja organitzava Quintos a Valldoreix i a la Floresta-, en total la ciutat tindrà nou Quintos de Nadal diferents.

L'entitat farà el Quinto de Nadal a l'Envelat els dies 25, 26, 28, 29 i 30 de desembre en horari de tarda i nit. També mantenen l'espai de Quinto Infantil cantat per pardals i orenetes el 29 de desembre.

El membre de Cal Temerari Julià Mestieri explica que enguany 'hi ha hagut més barris que s'han volgut sumar' a la iniciativa i tenir el seu Quinto. L'entitat, afirma Mestieri, ha 'estat col·laborant amb ells, ajudant-los a definir el projecte, a fer els aspectes tècnics i també estaran allà 'in situ' per ajudar-los en tot el que puguin'.

Aquests són els nous Quintos que se celebraran durant les festes de Nadal a Sant Cugat
- El Quinto de la Floresta, organitzat pel Senglar Cultural, el 21 de desembre a partir de les nou de la nit a l'espai UREF.
- A Valldoreix, organitzat pel CDR Valldoreix, serà el 15 de desembre a partir de dos quarts de nou de la nit al casalet de Valldoreix.
- Hora Bruixa organitza un Quinto de dones no mixte la tarda del 14 de desembre a la Sala Pins del Vallès de Cal Temerari.
- A Volpelleres, de la mà de l'associació de veïns del barri arriba el primer Quinto d'aquesta zona de la ciutat que començarà a les sis de la tarda a l'escola l'Olivera.
- La comissió de pares i mares de 6è del col·legi Pins del Vallès organitza un Quinto el 15 de desembre de sis de la tarda a deu de la nit.
- L'AFA i el professorat de les escoles Gerbert d'Orlhac i Pi del Xandri i de l'institut Pla i Farreras porten Quintos de Nadal als centres i, també, tallers per als més petits.
- Dues activitats relacionades amb el Quinto de Nadal: nens i nenes dels col·legis Gerbert d'Orlhac i Pi del Xandri realitzaran Quintos intergeneracionals amb avis i àvies de residències de Sant Cugat.


Julià Mestieri

Hi ha hagut més barris que s'han volgut sumar, ens han contactat perquè també volien tenir Quinto al seu barri i nosaltres encantats. Hem estat col·laborant amb ells, ajudant-los a definir el projecte, a fer els aspectes tècnics i també estarem allà 'in situ' per ajudar-los en tot el que puguem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.