Els contes i tallers infantils protagonitzen la programació de les biblioteques de desembre


  • Comparteix:

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà alguns de les activitats /  Foto: Ajuntament

La Biblioteca Central Gabriel Ferrater acollirà alguns de les activitats / Foto: Ajuntament

Les sessions de l'Hora del conte', les càpsules TIC i espectacles per a adults són les activitats destacades a la programació d'aquest mes a les biblioteques de Sant Cugat. També s'inaugurarà l'exposició 'Pompeu Fabra: Una llengua completa'. Algunes d'aquestes activitats formen part del programa especial de Nadal, que s'allarga fins al 4 de gener de 2019.

Biblioteca Central Gabriel Ferrater
- Del 3 de desembre al 5 de gener de 2019. Exposició 'Pompeu Fabra: Una Llengua Completa' cedida pel Consorci per a la Normalització Lingüística.

- Dissabte 15 de desembre a les dotze del migdia. Hora del conte amb Joan de Boher, que presentarà a nens majors de quatre anys 'Contes populars catalans'.

Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona
- Dissabte 1 de desembre a les dotze del migdia. Hora del conte en anglès recomenat per a nens a partir d'un any. Kids ans Us School presentarà 'Where do you live'. Cal recollir tiquet dues hores abans de la sessió.

- Dilluns 3 i 10 de desembre a les sis de la tarda. Taller biblioLab per a adults: 'Perrault, no m'expliquis contes!', a càrrec de Ments creatives. Cal inscripció prèvia.

- Dimarts 11 de desembre a dos quarts de vuit de la tarda. Cicle 'Poe2ia' amb Antoni Clapés i Francesc Prat.

- Dimecres 12 de desembre a les sis i a tres quarts de set de la tarda. Sessió de l'hora del conte adreçat a nens d'entre un i tres anys. Clara Gavaldà presentarà 'Animals de tots colors'. Cal recollir tiquet dues hores abans de la sessió.

- Dimecres 19 de desembre a dos quarts de set de la tarda. Càpsula TIC 'La moneda digital, Bitcoin' a càrrec de Daniel Escofet. Cal inscripció prèvia.

Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori
- Dissabte 1 de desembre a les onze del matí i a dos quarts d'una del migdia.Taller infantil 'Volums' amb Sara Fuente. A la Library Living Lab. Cal inscripció prèvia.

- Dimecres 12 de desembre a dos quarts de set de la tarda. Càpsula TIC: 'Porta la teva comptabilitat domèstica', a càrrec de Daniel Escofet. Cal inscripció prèvia.

- Dissabte 15 de desembre a les onze i a dos quarts d'una del migdia. Taller infantil de construcció a càrrec de Smartions. A la Library Living Lab. Cal inscripció prèvia.

- Dimarts 18 de desembre a les sis i a tres quarts de set de la tarda. Doble sessió de l'hora del conte amb Clara Gavaldà, que presentarà 'Animals de tots els colors'. Cal recollir tiquet dues hores abans de la sessió.

Especial Nadal
- Dissabte 1 de desembre a les dotze del migdia. Espectacle per a adults a la Masia de Can Castanyer. Conte de Nadal a la vora del foc ('El nadal d'un nen a Gal·les', de Dylan Thomas) amb l'actor Joan Berlanga i el violinista Santi Burgos. Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Central, presencialment o al telèfon 935892749.

- Dissabte 22 de desembre a les dotze del migdia. 'Kissu' a l'hora del conte amb Centre Titelles de Lleida a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Per a nens d'entre tres i vuit anys.

- Dijous 3 de gener a les sis de la tarda. Centre de Titelles Lleida portarà a la Biblioteca Volpelleres Miquel Batllori el conte 'El Patufet', per a nens d'entre dos i cinc anys. Cal recollir tiquet dues hores abans de la sessió.

- Dijous 3 de gener a les vuit del vespre a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Espectacle per a adults: '8 contes de Nadal de Pere Calders', amb l'actriu Lluïsa Mayol i el músic Marc Egea.

- Divendres 4 de gener a les sis de la tarda. Hora del conte a càrrec de Centre Titelles de Lleida, presentarà 'Xim' a la Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona. Cal recollir tiquet dues hores abans de la sessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.