Ginebra, Savall i Pujol porten la seva experiència a les conferències dels Amics de la Unesco


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'ANC / Foto: ANC

Imatge d'arxiu de l'ANC / Foto: ANC

Els Amics de la UNESCO Sant Cugat porten enceten una nova programació de xerrades, que estaran protagonitzades per Jordi Ginebra, Jordi Savall i Jordi Pujol. Els tres ponents aproparan als assistents els seus respectius camps: la filologia, la música i la política. El cicle s'inaugura aquest dimecres amb una nova sessió gratuïta de cinefòrum a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC). L'agenda d'aquest mes la completa una sortida cultural al Teatre Victòria de Barcelona per gaudir de l'últim espectacle del Tricicle.

Dimecres, 5 de desembre
Sessió gratuïta de cinefòrum en què es projectarà 'Last days in Shibati' en versió original en xinès subtitulada al català. El documental mostra com un nen i una dona han d'abandonar casa seva a l'última barriada que queda a Chongqing. Els estrets carrers del barri de Shibati fan de testimonis de la Xina més tradicional i històrica que està a punt de desaparèixer. L'ANC acull aquesta activitat inaugural a les sis de la tarda.



Cicle de conferències

12 de desembre | 18.00 - ANC
'Llengua i política en l'obra de Pompeu Fabra'. Conferència clausura de l''Any Pompeu Fabra' a càrrec del doctor en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i comissari de l'any Pompeu Fabra, Jordi Ginebra.

17 de desembre | 18.30 - Teatre-Auditori
El director d'orquestra i musicòleg Jordi Savall presentarà 'La música i la vida'. És una activitat organitzada conjuntament amb l'Ajuntament, l'Aula d'Extensió Universitària i el Teatre-Auditori.

19 de desembre | 18.00 - ANC
'El canvi en aquests 60 anys de Barcelona i Sant Cugat'. Xerrada a càrrec de Jordi Pujol i Soley, polític i empresari català. Líder de Convergència Democràtica de Catalunya del 1974 al 2003 i president de la Generalitat del 1980 al 2003.

Sortida cultural

13 de desembre
Sortida cultural al Teatre Victòria per veure l'espectacle 'HITS', de Tricicle. Una recopilació dels millors gags i esquetxos del grup amb els quals s'acomiaden dels escenaris. Se sortirà des de l'ANC a dos quarts de set de la tarda, a un quart de vuit s'arribarà al teatre per fer un petit mos i a dos de nou començarà l'espectacle (amb una durada de 100 minuts). Les places són limitades i per inscriure's es pot enviar un mail a unescovsc@gmail.com o bé, personalment, a les llistes que es trobaran els dimecres a les conferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.