Diana Krall, Tricicle i La Fura dels Baus, a la nova programació del Teatre-Auditori

També hi seran Les Luthiers, Wim Mertens, Arnau Griso i Rozalén


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori seguirà celebrant els seus 25 anys amb la nova programació de gener a maig. Ho farà amb caps de cartell com la pianista i cantant de jazz canadenca Diana Krall, que visitarà la ciutat el 21 de juliol. Un altre dels plats forts serà Tricicle amb el seu últim espectacle 'Hits', abans del seu comiat dels escenaris, el 12 i el 13 d'abril.

L'equipament també rebrà la visita de La Fura dels Baus i del compositor belga Wim Mertens en una programació que consta de 41 propostes variades i d'un espectacle gratuït de circ el 22 de gener amb Sublimati Corporation. Els abonaments i les entrades es podran comprar a partir de l'11 de desembre.

En música també destaquen Ara Malikian i Ismael Serrano al gener, Niña Pastori al març, i Rozalén al maig. També hi haurà accent santcugatenc de la mà d'Arnau Griso. El grup, que triomfa a l'Estat espanyol amb les seves cançons pop 'milenials', presentarà el darrer treball, 'Revolución Bananera', el 22 de març.

Les Luthiers i 'La importància de ser Frank'
En l'àmbit teatral, visitaran la ciutat 'La dansa de la venjança' de Jordi Casanovas i l'imprescindible d'Oscar Wilde 'La importància de ser Frank', obra per la qual les santcugatenques Laura Conejero i Paula Jornet acaben de rebre un Butaca i que aterrarà el 7 de febrer.

'El preu' d'Arthur Miller, sota la direcció de la valldoreixenca Sílvia Munt, arribarà el 9 de març i uns dies més tard serà el torn de Les Luthiers, que presentaran a la ciutat un recull dels seus espectacles més exitosos. 'Shirley Valentine' amb Mercè Arànega i 'La bona persona de Sezuan de Bertolt Brecht amb Clara Segura i Oriol Broggi a la direcció també seran altres propostes. Tampoc hi faltarà el talent de Dagoll Dagom amb 'Maremar' el 23 de març.

Retorn d'Arteta, Víctor Ullate Ballet i Brodas Bros
La música clàssica serà present de la mà de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) i també d'Ainhoa Arteta, que tornarà a la ciutat amb l'Orquestra Camera Musicae per presentar 'La fascinació de fer que res sembli fàcil' el 26 d'abril.

En dansa repetiran clàssics com el Víctor Ullate Ballet i el Ballet Nacional d'Espanya. També destaquen l'actuació del francès Ballet du Capitole amb 'Giselle' el 12 de maig i l'argentina La Porteña Tango, que celebrarà el desè aniversari el 17 de febrer. Tampoc no hi faltaran els santcugatencs Brodas Bros, que el 27 d'abril presentaran 'Block Party', un tribut a James Brown.

Mag Lari i '25 il·lusions'
En clau familiar, i coincidint amb el 25è aniversari del Teatre-Auditori, Mag Lari portarà el seu '25 il·lusions' el 9 i 10 de febrer. També hi haurà l'actuació de circ 'Koselig' el 7 d'abril, una nova edició del 'Rock en família' sobre AC/DC i una altra de Black Music per als més menuts.

La regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, ha destacatat 'la varietat de les propostes'. 'Oferim una programació per a tots els públics', ha explicat orgullosa.


Sílvia Solanellas

Realment una programació fantàstica, apta per a tots els públics i edats. Estem oferint uns descomptes perquè tothom pugui venir als espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.