Luz Casal torna al Teatre-Auditori amb un àlbum de cançons inèdites

Presenta el seu nou disc 'Que corra el aire'


  • Comparteix:

Luz Casal al concert del 2014 a la ciutat / Foto: Cugat.cat

Luz Casal al concert del 2014 a la ciutat / Foto: Cugat.cat

Després d'un temps allunyada dels focus, Luz Casal torna als escenaris amb 'Que corra el aire'. Es tracta d'un àlbum de 10 cançons inèdites que aquest dissabte a les nou de la nit presenta al Teatre-Auditori en el que serà el seu tercer concert al municipi i que ha exhaurit entrades. És un treball que ha produït amb Ricky Falkner i que també vol ser un 'petit homenatge' a la seva trajectòria.

A banda de presentar el nou àlbum, Casal també repassarà al concert alguns dels seus èxits en un espectacle amb dues hores de duració i que vol captivar tant els espectadors més fidels com aquells amb ganes de sorprendre's.

Casal torna a la ciutat després d'actuar-hi l'any 2006 i el 2014, i ho fa amb un concert que forma part de les activitats programades al municipi amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.