El trenca-murs Ralph, Robin Hood i el naufragi d'una submarí, estrenes d'aquesta setmana de pont a Sant Cugat


  • Comparteix:

Fotograma de 'Ralph rompe Internet' / Foto: IMDb

Fotograma de 'Ralph rompe Internet' / Foto: IMDb

Coincidint amb el Pont de la Puríssima, les estrenes cinematogràfiques d'aquesta setmana s'han avançat a aquest dimecres. Yelmo Cines projecta la pel·lícula d'animació de Disney 'En Ralph destrueix internet', la seqüela del film infantil 'En Ralph, el destructor'. Les sales del centre comercial també estrenen l'enèsima versió del clàssic 'Robin Hood' d'Otto Bathurst i 'Kursk', la història real del naufragi del submarí nuclear rus K-141 el 2000. A partir de dilluns que ve, Cinemes Sant Cugat estrenarà el documental 'Bernini en la Galería Borghese', que mostra les escultures de l'artista italià Gian Lorenzo Bernini.

ESCOLTA-HO

'En Ralph destrueix internet'
El personatge d'animació, el trenca-murs, i la seva amiga Vanellope von Schweets, surten dels videojocs i s'endinsen en l'enorme i emocionant món d'Internet. Viatjaran per la xarxa per trobar una peça de recanvi que salvi 'Sugar Rush', el joc on es van conèixer els protagonistes. Els habitants d'Internet, els 'ciudanets', hauran d'ajudar a Ralph i Vanellope a moure's per l''Internet. La seqüela de 'Ralph, el demoledor' està plena de referències a l'univers Disney i apareixen les princeses Disney i els superherois de Marvel, entre d'altres.



'Robin Hood'
Taron Egerton es posa a la pell del llegendari 'Robin Hood', l'enèsima versió del clàssic dirgit en aquesta ocasió per Otto Bathurst. El protagonista retorna a casa i descobreix un regne ple de corrupció. Davant d'aquesta injusta situació, Robin Hood decideix formar una banda de bandits per lluitar contra la corona d'Anglaterra i fer justícia pel seu compte, robant als més rics per donar-ho als més pobres.



'Kursk'
Pel·lícula basada en la història real del naufragi del submarí nuclear rus K-141 Kursk. El matí del 12 d'agost del 2000 la nau, amb 118 tripulants a bord, pateix un accident durant unes maniobres que provoquen una explosió. A més de la tragèdia, la cinta també mostra les negligències governamentals que hi va haver. Els mariners atrapats al submarí lluiten per sobreviure i, des de fora, els seus familiars lluiten contra els obstacles polítics. Colin Firth encapçala el repartiment del film del director Thomas Vinterberg.



'Bernini en la Galería Borghese'
Dilluns que ve, Cinemes Sant Cugat estrena aquest documental de Francesco Invernizzi que mostra una selecció de més de 60 obres mestres exposades a la Villa Borghese de Roma. Els responsables de l'exposició expliquen i analitzen al detall aquestes obres provinents dels museus més prestigiosos del món. L'artista italià Gian Lorenzo Bernini va ser el creador de l'estil escultòric barroc i tenia l'habilitat de crear en les seves escultures escenes dramàtiques en moviment.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.