Els Cinemes Sant Cugat viuen el Nadal amb novetats per a les butxaques


  • Comparteix:

Versió original i dia de l'espectador tots els dimarts / Foto: Cinemes Sant Cugat

Versió original i dia de l'espectador tots els dimarts / Foto: Cinemes Sant Cugat

Cinemes Sant Cugat presenta una programació especial per a aquest Nadal. A partir d'aquest dimarts tota la cartellera del cinema s'oferirà en versió original subtitulada en català o castellà, segons la disponibilitat lingüística de les distribuïdores. A aquesta novetat s'hi suma un segon dia de l'espectador. Amb la nova promoció, a partir d'ara, dimarts i dimecres totes les entrades tindran un preu de cinc euros. D'altra banda, el 13 de desembre a les set de la tarda, oferiran una projecció especial del documental 'Comandant Arian'. En acabar, la directora Alba Sotorra oferirà una xerrada oberta al públic per parlar de la seva experiència rodant a la Guerra de Síria al costat de les guerrilleres kurdes contra l'Estat Islàmic.

A més, Cinemes Sant Cugat ha anunciat que està treballant en una targeta de fidelització amb descomptes i promocions per als usuaris.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.