Gòspel solidari per celebrar una dècada


  • Comparteix:

Els detalls del concerts s'han presentat aquest divendres / Foto: Cugat.cat

Els detalls del concerts s'han presentat aquest divendres / Foto: Cugat.cat

El Cor de Gòspel Sant Cugat tancarà el 10è aniversari a casa. Un concert al Teatre-Auditori el 22 de desembre posarà fi a la gira 'Viatge amb el cor' que ha servit per festejar la seva primera dècada com agrupació i per pujar a grans escenaris. La cita reunirà sobre l'equipament municipal la seva essència: música, solidaritat i compromís. Així, l'espectacle recordarà la figura de Nelson Mandela en el centenari del seu naixement i la recaptació anirà destinada a Proactiva Open Arms i al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Sobre l'escenari, prop d'un centenar de cantaires, música, projeccions i narració. Per a la ocasió dos convidats, l'actor santcugatenc Joan Berlanga, que posarà veu, i el músic francès d'origen camerunès Emmanuel Pi DJob, finalista del concurs televisiu 'The Voice'. 'Ens fa molta il·lusió, serà un concert diferent', ha assegurat la membre del cor Àngels Ponsa.

Tot plegat, per recordar els deu anys del Cor Gòspel Sant Cugat, com ha explicat el director Erwyn Seerutton. En aquesta dècada, la solidaritat també ha estat un dels trets de l'agrupació. En 10 anys, el cor ha recaptat més de 170.000 euros, ja que totes les seves actuacions han col·laborat amb alguna iniciativa i en aquesta ocasió no serà una excepció. La recaptació del concert del Teatre-Auditori estarà destinada a Proactiva Open Arms i al Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Des de l'associació de salvament marítim, Pau Pérez, ha agraït aquest suport, del qual ha dit té un pes important en la seva organització. 'Sense el suport de la societat civil la nostra tasca de salvament marítim no seria possible. El 95% dels nostres fons surten d'iniciatives com aquesta', ha exemplificat Pérez, qui ha recordat que Proactiva Open Arms ha salvat de la mort més de 60.000 persones.

El concert tindrà lloc el 22 de desembre a les nou de la nit al Teatre-Auditori. Les entrades tenen un preu de 20 euros i es podem comprar al web del Teatre-Auditori i als punts habituals de venda d'entrades de l'equipament municipal. També s'ha habilitat una fila zero.








Àngels Ponsa

Per nosaltres és importantíssim aquest concert de cloenda al Teatre-Auditori, que és com jugar a casa. Ens fa molta il·lusió i serà un concert diferent.

Erwyn Seerutton

És un espectacle molt maco, té una part audiovisual i serveix per recordar els 10 anys del cor.

Pau Pérez

Sense el suport de la societat civil la nostra tasca de salvament marítim no seria possible. El 95% dels nostres fons surtren d'iniciatives com aquesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.