Els Premis Ramon Barnils de periodisme s'entreguen avui al Born Centre Cultural


  • Comparteix:

Detall del cartell del Premi Ramon Barnils / Foto: Grup Ramon Barnils

Detall del cartell del Premi Ramon Barnils / Foto: Grup Ramon Barnils

El Grup de Periodisme Ramon Barnils entrega aquest dimecres els guardons del 4t Premi Barnils de periodisme d'investigació en una gala al Born Centre Cultural de Barcelona. Durant l'acte es concediran tres reconeixements: de 800 euros a una obra ja publicada, de 1.400 i la publicació al diari 'Ara' a una d'inèdita i de 800 euros a una publicació en mitjans locals i comarcals.

La cerimònia, d'entrada lliure i gratuïta, començarà a les nou de la nit conduïa per Candela Figueras i Xavi Cazorla. Tindrà els monòlegs d'humor d'El Soterrani', la música del grup barceloní La Follie i un brindis amb el vi DO Terra Alta.

En aquesta 4a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d'investigació hi han donat suport l'Ajuntament de Sant Cugat, l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), el Col·legi de Periodistes de Catalunya, la DO Terra Alta, El Born Centre de Cultura i Memòria i el diari 'Ara'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.