L'Escola Municipal de Música celebra Santa Cecília amb un concert solidari amb la Fundació Vicky Sherpa


  • Comparteix:

L'escola Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat organitza avui el tradicional concert de Santa Cecília, patrona de la música. Com cada any, l'escola de música prepara aquest concert per col·laborar amb alguna causa humanitària. Enguany s'ha escollit la Fundació Vicki Sherpa.

En aquesta sisena edició, l'organització ha escollit a la Fundacio Vicki Sherpa, que es dedica a l'execució de projectes educatius de qualitat per a nens i nenes sobretot a l'àrea del Nepal. El director de L'escola Municipal de música Victòria dels Àngels, Joan Gutiérrez, explica perquè s'ha escollit aquesta ONG.

Joan Gutiérrez

Aquest any s'escollit aquesta ONG, perque entre d'altres coses és una fundació que es dedica a l'educació, en concret, al Nepal, però sobretot perque està molt lligada a temes educatius per a nens i nenes. Amés sabem que és una fundació molt solvent amb la seva feina.


El concert començarà amb una petita projecció i sota les paraules de la mateixa Vicki Sherpa, on explicarà els eixos fonamentals de la seva acció educativa. El programa continuarà amb l'actuació de diversos professors i professores de l'escola amb música de cambra, i amb el suport d'alguns alumnes.

L'entrada al concert és gratuïta i les aportacions es poden fer voluntàriament, en dies anteriors al concert a la mateixa escola de música, o el mateix dia del concert, a una urna que estarà situada al vestíbul, així com en el compte de la Fundació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.