Tres noves pel·lícules s'estrenen avui al Yelmo Cines de Sant Cugat


  • Comparteix:

Fotograma de 'Máquinas mortales' / Foto: IMDb

Fotograma de 'Máquinas mortales' / Foto: IMDb

Les estrenes de cinema d'aquest divendres porten triple novetat a Yelmo Cines. Aterra a la gran pantalla la cinta de ciència-ficció 'Máquinas mortales' que transcórrer en una era postapocalíptica. Les sales del centre comercial també projecten la comèdia espanyola 'Miamor perdido', protagonitzada per Dani Rovira i Michelle Jenner, i 'Yuli', la història biogràfica del ballarí cubà Carlos Acosta.

ESCOLTA-HO

'Máquinas mortales'
Fa milers d'anys, un cataclisme va destruir la civilització tal com la coneixem avui en dia i la civilització es va veure obligada a adaptar la seva vida a una nova era postapocalíptica. Ara, enormes ciutats mòbils es mouen per la Terra absorbint i devorant els pobles més petits per obtenir recursos. Tom Natsworthy, un noi de la classe baixa de Londres, i Hester Shaw, una fugitiva, hauran de lluitar per sobreviure i formaran una aliança que podria canviar el futur. La cinta dirigida per Christian Rivers i protagonitzada per Stephen Lang, Robert Sheehan, Hera Hilman i Ronan Raftery.



'Miamor perdido'
Mario (Dani Rovira) i Olivia (Michelle Jenner) s'enamoren bojament la mateixa nit que acaben amb les seves respectives parelles. Se'n van a viure junts i acullen un gat del carrer a qui parlen en valencià i que només fa cas si li diuen 'Miamor'. Una tarda, en plantejar-se que tota relació s'acaba, discuteixen i acaben trencant la relació. En aquest moment, el gat s'escapa i desapareix. Olivia ho donarà tot per mort, el gat i l'amor, però Mario manté el gat viu en amagat. Quan ella ho descobreix comença una guerra entre els dos.



'Yuli'
La pel·lícula narra la vida del ballarí cubà Carlos Acosta, que s'interpreta a ell mateix. Un viatge que va des dels seus orígens i infantesa a un barri de La Habana fins al moment que es converteix en l'estrella d'una de les companyies de ballet més grans i prestigioses del món, com Houston Ballet i Royal Ballet de Londres. Yuli, com li diu la seva família, és un dels millors ballarins de la seva generació i, tot i que de petit ell no volia ballar, va arribar a ser el primer ballarí negre en interpretar alguns dels papers més famosos del ballet, com el de Romeo. 'Yuli', premiada al Festival de Sant Sebastià com a millor guió, està dirigida pel cineasta Icíar Bollaín.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.